- 11 Kasım 2014
- 275
- 325
- 37
-
- Konu Sahibi Magnolliaa
Hasan basri izgi .. Kadıköy de kendisi face den ulaşabilirsin .. Tanıdığım en mükemmel insandir..Derdim cok..artık taşıyamıyırum.sinir krizi ve titreme nefes alamamalar basladı 2günde bir acildeyim.
Hayattan işten herseyden soğudum.ağlaya ağlaya dua ediyorum namaz kılıyorum.kendime gelemiyorum.
Evlenmek istediğin kişiyle evlendirmiyor ailem gecen günde bir konuda dertlestim ..kesinlikle vermiyorlar..babamın hakaretleri üstüme yürüyüşü kendilerinden soğuttular beni.uzun zamandır kenfi halimde yasıyorum eve gtmekde istemiyorum.ailemden uzaktayım.çalışıyorum ama içim yaralı içim kanıyor..hayattan zevk alamıyorum.
Ne alışveriş ne gezme hatta ne yeme ne de uyuma..artık hiçbişey yapmaya takatim de yok.
Test yaptım aşırı ileri depresyonda cıktım.
Depresyon bile anlatamıyor içindeki sıkıntıyı...
Artık kendi başıma karar veremiyorum sürekli ağlamak isteği ama ağlayamamsk boş boş ve uzunca bir parkta oturup insanları izlemk istiyorum.boş boş bakıyorum sadece.arada taksime gidip oturuyorumda..
Gecmiyor gecmiyor..iyi ve ucuz bir psikolog bilen var mı istanbulda lütfen yardım lütfen destek hemen arayıp gtmk istiyorum.böyle yasayamıyorum
Gitmedim benim derdim konuşularak cözülmesi lazım pskiyatris ilacı yazıp gönderiyor..daha önce gittim kullandım 2 yıl ..Psikiyatriste gittin mi?
Cok tesekkür ederim duanızı beklerimİstanbul'da oturmuyorum ama çok geçmiş olsun umarım atlatırsın bi an önce
çok tesekkür ederim mutlaka bakıcam şimdi.ben avrupa yakasındayım ama kadiköyde cok uzak değil gerci.fiyat nasıl canımHasan basri izgi .. Kadıköy de kendisi face den ulaşabilirsin .. Tanıdığım en mükemmel insandir..
Derdim cok..artık taşıyamıyırum.sinir krizi ve titreme nefes alamamalar basladı 2günde bir acildeyim.
Hayattan işten herseyden soğudum.ağlaya ağlaya dua ediyorum namaz kılıyorum.kendime gelemiyorum.
Evlenmek istediğin kişiyle evlendirmiyor ailem gecen günde bir konuda dertlestim ..kesinlikle vermiyorlar..babamın hakaretleri üstüme yürüyüşü kendilerinden soğuttular beni.uzun zamandır kenfi halimde yasıyorum eve gtmekde istemiyorum.ailemden uzaktayım.çalışıyorum ama içim yaralı içim kanıyor..hayattan zevk alamıyorum.
Ne alışveriş ne gezme hatta ne yeme ne de uyuma..artık hiçbişey yapmaya takatim de yok.
Test yaptım aşırı ileri depresyonda cıktım.
Depresyon bile anlatamıyor içindeki sıkıntıyı...
Artık kendi başıma karar veremiyorum sürekli ağlamak isteği ama ağlayamamsk boş boş ve uzunca bir parkta oturup insanları izlemk istiyorum.boş boş bakıyorum sadece.arada taksime gidip oturuyorumda..
Gecmiyor gecmiyor..iyi ve ucuz bir psikolog bilen var mı istanbulda lütfen yardım lütfen destek hemen arayıp gtmk istiyorum.böyle yasayamıyorum
Evet haklısın ben dini inancı da yüksek olan bir psikolog tercih etmek istiyorum yanş bana teselliyi hakiki boyutta verebilsin havada kalmasın ..daha önce psikytriye gttim adam 2 3 cümle söyledi hemen yazdı ilacı.nerdeyse takma kafana diyecekti yani ..Canim bir psikoloji ogrencisi olarak bu konudaki fikrim her psikologun uzmanlastigi bir alan var sana uygun olan guzel iletisim kurabilecegin psikologu bulmak. Seans ucretleri 150- 180 civari oluyor genelde. Benimde hafta 1 gittigim bir psikolog var pek memnun degilim degistirmeyi dusunuyorum acikcasi. Seansa gittikce anlayabiliyosun psikologun sana hitap edip etmedigini.
Psikoloji bir bilim neticede. Oncelik dini inanc olmasin. Sen sorunlarini anlattiginda zaten psikolog seni suclayici yada yargilayici bir tavir takinamaz. Onemli olan psikologunun yaninda kendini rahat ifade edebilmen. Inancli bir psikolog ateist yada deist bir danisan geldigindede ayni ilgi alakayi gostermek zorunda. Yani demek istedigim psikologunu secerken dini inanctan cok o kisiyle rahat konusabilmen onemli.Evet haklısın ben dini inancı da yüksek olan bir psikolog tercih etmek istiyorum yanş bana teselliyi hakiki boyutta verebilsin havada kalmasın ..daha önce psikytriye gttim adam 2 3 cümle söyledi hemen yazdı ilacı.nerdeyse takma kafana diyecekti yani ..
İnş bir uzman bulurum
Tesekkür ederim .iyi bir uzman arıyorum şuan inş bulurum.Psikoloji bir bilim neticede. Oncelik dini inanc olmasin. Sen sorunlarini anlattiginda zaten psikolog seni suclayici yada yargilayici bir tavir takinamaz. Onemli olan psikologunun yaninda kendini rahat ifade edebilmen. Inancli bir psikolog ateist yada deist bir danisan geldigindede ayni ilgi alakayi gostermek zorunda. Yani demek istedigim psikologunu secerken dini inanctan cok o kisiyle rahat konusabilmen onemli.
Uçuk kaçık bir rakkam değil tam bilmiyorum ama çevremdeki bir çok insanı iyileştirdi .. Öyle bir ilaç yazıp 10 dk seni dinleyip yollayan tarzda bir dr değil.. İnanılmaz sıcak tatlı tedavi yöntemleri farklı bir dr .. Hayatta iyileşmez denilen drların elinde oyuncak olmuş hastaları iyileştirdiğine kendim bizzat şhit oldumC
çok tesekkür ederim mutlaka bakıcam şimdi.ben avrupa yakasındayım ama kadiköyde cok uzak değil gerci.fiyat nasıl canım
Yokun sonu geldi artık.ben daha fazla bu arada kalmışlığa dayanamıyorum.Evet ailemin istemediği erkek arkadasımdan ayrılıyorum yarın tamamen.bu gece son gecemiz.Çok sevdim cok ağladım zor dayandım ama tükendim.ben cok savas verdim Allahım sende gördün.ailemden hakaret de gördüm tehditte.Artık düşünecek hafızam ve teselli sözcükleri de bitti.cünkü bittim bende.
Tek bir gün ama tek bir gün huzurlu uyanabilmek için tek bir gün gülebilmek için herseyi yaparım.ama yapabüleceğim tek sey var terketmek.öyle alışmışmışım ki öyle sevmişim ki bırakamıyorum gidemiyorum.o yuzden yarın büyük bir gün.
Kızgınım hayata,aileme erkek arkadasıma da..niye böyle oldu niye...ama gidicem bu defa tutamıyacak beni kimse.yeter cünkü yeter.
Yasam koçu psikolog da buldum yarın oraya da gideceğim.inşallah bana hayata tutunmam yardımcı olur.
Kızgınım kırgınım ve cooook yorgunum..Mutlumusun anne,mutlumusun üstüme yürüyüp üstünü yırtan baba!mutlumusun abla!ben mutsuzum siz mutlumusunuz şimdi..
Bence hata ! Yanlış düşünceler yüzünden mutluluğundan vazgeçme ! Sen dik durursan onlarda kabul etmek durumunda kalacak. Yapma bunu, lütfen.