İyi bir psikologa ihtiyacım var

Bence hata ! Yanlış düşünceler yüzünden mutluluğundan vazgeçme ! Sen dik durursan onlarda kabul etmek durumunda kalacak. Yapma bunu, lütfen.
Herseyi denedim bezmiyorlar asla..cok katı yürekli ve geri kafalılar..öldürürüm diyor babam.annemde öyle..yapabileceğim bişey yok.kac kere acillik oldum.asla evlenemezsin diyorlar.babam hemen kriz geciriyor annem sabahlara kadar ağlıyor.bana demedikleri laf yok ne hakaretler ne hakaretler..ben cok yoruldum 1 2 ay ağlar sonra susarım.böyle yıllarca ağlamaktan bıktım tam 3 yıldır gece gündüz bu haldeyim çünkü artık rahat bir gece uyuymk istiyorum ..

Tedaviye ihtiyacınız varsa tedavi olun

Aileniz de istemezse istemesin dünya ailenizden ibaret değil

Dedesi aileviymiş yok şafi imiş bunlar sonradan gelen ayrımlar

Herkes insan

O çok dindar ailenize kafirun suresi öneririm kimseye dini inanışı ile ilgili karışılmaması gerektiğini hatırlarlar belki

Hatırlamazlarsa da kendi ayaklarınız üzerinde durun tek sorun saçma bir mezhepsel farklılık ise

Herseyi denedim bezmiyorlar asla..cok katı yürekli ve geri kafalılar..öldürürüm diyor babam.annemde öyle..yapabileceğim bişey yok.kac kere acillik oldum.asla evlenemezsin diyorlar.babam hemen kriz geciriyor annem sabahlara kadar ağlıyor.bana demedikleri laf yok ne hakaretler ne hakaretler..ben cok yoruldum 1 2 ay ağlar sonra susarım.böyle yıllarca ağlamaktan bıktım tam 3 yıldır gece gündüz bu haldeyim çünkü artık rahat bir gece uyuymk istiyorum ..

Insanları kendi tercihleri dahi olmayan özellikleri ile yargılamamayı herkesi Allah yarattığı için sevmeyi öğrenememiş ailenizin sözünü dinlemeyin

Biraz katıyım ama siz değil aileniz acillik olsun

Gidin evlenin evlilik cüzdanının fotokopisini de gönderin

Kendileri bilir dert sizin kucağınızda değil onların kucağında kalsın

Not bu yazdıklarım tek sorun mezhep dediğiniz için iş güç yaşam biçimi gibi ikiniz arasında sorun olmadığını varsaydım

Derdim cok..artık taşıyamıyırum.sinir krizi ve titreme nefes alamamalar basladı 2günde bir acildeyim.
Hayattan işten herseyden soğudum.ağlaya ağlaya dua ediyorum namaz kılıyorum.kendime gelemiyorum.
Evlenmek istediğin kişiyle evlendirmiyor ailem gecen günde bir konuda dertlestim ..kesinlikle vermiyorlar..babamın hakaretleri üstüme yürüyüşü kendilerinden soğuttular beni.uzun zamandır kenfi halimde yasıyorum eve gtmekde istemiyorum.ailemden uzaktayım.çalışıyorum ama içim yaralı içim kanıyor..hayattan zevk alamıyorum.

Ne alışveriş ne gezme hatta ne yeme ne de uyuma..artık hiçbişey yapmaya takatim de yok.
Test yaptım aşırı ileri depresyonda cıktım.
Depresyon bile anlatamıyor içindeki sıkıntıyı...
Artık kendi başıma karar veremiyorum sürekli ağlamak isteği ama ağlayamamsk boş boş ve uzunca bir parkta oturup insanları izlemk istiyorum.boş boş bakıyorum sadece.arada taksime gidip oturuyorumda..
Gecmiyor gecmiyor..iyi ve ucuz bir psikolog bilen var mı istanbulda lütfen yardım lütfen destek hemen arayıp gtmk istiyorum.böyle yasayamıyorum
Ben daha önce yaşadım böyle birşey konuşarak halledemezsin bu yüzden ilaç almalısın ama biraz izin Alman lazım işten doğru tedavi olursa geçer ama ilaçsız Asla emin ol

Aileniz cemate üye ise sadece o cematen damat adayı ile evlenmenizi isteyecek yıl olmuş ne kadar halen zihinler ortaçağ ve baskı

Aileniz cemate üye ise sadece o cematen damat adayı ile evlenmenizi isteyecek yıl olmuş ne kadar halen zihinler ortaçağ ve baskı

Şuan cok kötüyüm ağlama krizine grdim.otobüse bindim hastaneye gidiyorum.oda bıktı benden.evini tasıyor bugün yarın.
Ya ailene resti cek gel yada artık gelme diuor haklı olarak..ben neyapacağım ,,

Derdim cok..artık taşıyamıyırum.sinir krizi ve titreme nefes alamamalar basladı 2günde bir acildeyim.
Hayattan işten herseyden soğudum.ağlaya ağlaya dua ediyorum namaz kılıyorum.kendime gelemiyorum.
Evlenmek istediğin kişiyle evlendirmiyor ailem gecen günde bir konuda dertlestim ..kesinlikle vermiyorlar..babamın hakaretleri üstüme yürüyüşü kendilerinden soğuttular beni.uzun zamandır kenfi halimde yasıyorum eve gtmekde istemiyorum.ailemden uzaktayım.çalışıyorum ama içim yaralı içim kanıyor..hayattan zevk alamıyorum.

Ne alışveriş ne gezme hatta ne yeme ne de uyuma..artık hiçbişey yapmaya takatim de yok.
Test yaptım aşırı ileri depresyonda cıktım.
Depresyon bile anlatamıyor içindeki sıkıntıyı...
Artık kendi başıma karar veremiyorum sürekli ağlamak isteği ama ağlayamamsk boş boş ve uzunca bir parkta oturup insanları izlemk istiyorum.boş boş bakıyorum sadece.arada taksime gidip oturuyorumda..
Gecmiyor gecmiyor..iyi ve ucuz bir psikolog bilen var mı istanbulda lütfen yardım lütfen destek hemen arayıp gtmk istiyorum.böyle yasayamıyorum

282 yorum yaz sonra ben erkeğim bana e-posta atmayın de !

Sizinle hem fikir olduğumuz konu ; iyi bir psikologa ihtiyacınız var !

X