• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler İyi bir fön makinesi önerirmisiniz?(acil lazım=))

tomb_raider

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
426
3
46
Muğla
merhaba arkadaşlar.
Düzleştiricim var ama ben düzleştirici kullanmayı sevmiyorum artık,basık ve pırasa gibi yapıyo saçımı.Onun yerine iyi bir fön makinesi almak istiyorum.Ne alıyım varmı bildiğiniz iyi marka,,yada en azından ne gibi özellikler olması gerekir?:26:
Acil alıcam arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim:71::69:

braun kullanıyorum çok güzel rahat fön çekiliyor. çift kafalı..sıcak soğuk havası var. 3 aşama sıcaklık. ama çok oldu ben alalı yani daha iyileri çıkmıştır belki :52:

Fönsan diye bi markanın profesyonel fön makinesi var,biz evde bunu kullanıyoruz.Fön çekmediğimiz halde bunu aldık çünkü çok çabuk kurutma imkanı sağlıyor.Zaten diğer bilindik markalarınki fön makinesi değil saç kurutma makinesi oluyor aslında.Profesyonel diye de fiyatı uçuk birşey değil,netteki online sitelerde satışı var,55-75 lira arasında fiyatlar.sirkecide doğubanka gitme imkanın varsa daha ucuza da alabilirsin pazarlık yaparak.saçının şekil alma zorluğuna göre de modelleri arasından bir seçim yaparsın:34:

arzum pupilla iyonlu saç kurutma makinesini kullanıyorum,elektiriklenme olmuyor saçımda oldukça memnunum,ancak başlık kısmı dar değil fön için uygun olmaz. Arzum buka var onun başlığı fön başlığı gibi bakabilirsin.

ben etap marathon 3200 ü kullanıorm gerçekten çok memnunum birçok kuaförde de görüyorum ve eminönünden 45 tl ye aldım

ben remington marka fön makinesi kullanıyorum çok memnunum. Ben saçıma düz fön çekmem ucuna vigo denen aparatı takıp saçımı kurutuyorum dalgalı saçlarım neredeyse kıvırcık gibi oluyor. Ben çok beğeniyorum

bende kuaförlerin kullandıgı fön makınasından var ve ben 2 senedir kullanıyorum. artık eskısı gibi iyi sıcaklık vermıyor nerde tamir ettirebilirim

kesinlikle ve kesinlikle Etap 3200 Marathon Profesyonel Kuaför Fön Makinesi...fiyatına göre alınabilecek en iyi ürün..

Back