Saç Rengi ve Saç Boyama iyi bilenler buraya :)

tama merak ettim insallah olur albüm. Bende bugün kuaföre gidecegim röflelerimin üzerini kapatmistim sicak cikolata gibi suan saclarim yine röfle istiyorum :kedi:
bakalim kuaför ne dicek ???

ya denedim ama resim cikmyior link cikip duruyor ya :sinifsinif: bb code izin verilmemistir diyor rütbem mi zayif bunun icin ayyy inanmiyorrrrum :umursamaz: yapabilir bence olur kesin sicak ciko koyu degil yapar kesin.

üzerine mutlaka zaten bir tönung gecer yani hani gecici boya olyuor ya ondan gecer öyle acdigi ile kalmaz neutralize eder kizilligi

bnm arkadasımda da tam anlattığın gibi bir durum oldu kız defalarca en acık saıyı sürdü saçlarına yinede o cırtlak turunculuk gitmedi küllü saıyada boyadı hala duruyo(eskisi kadar olmasada) sen en iyisi oryal al öyle boya en güzel öyle gider turunculuk

kislar benim röfle beyaza yakin oldu inanamadim, ciladan önce yani tönüng yaptidedigin gibi turuncumsuydu özellikle uclari. icinde lila barindiran bir sariyla boyadi 10 dakika falan bekletti turuncudan eser kalmadi :teytey:

bu yeni hali iste

bu da eski hali bilmiyorumkismile

sizce nasil olmus? renk tam olarak ne bilmiyorum ama benim hosuma gitti kaydirigubbakcemile3

yorumun icin sagol ama önden görmedinkiiii zemuszemus onu da cekeyim bir ara

gözlerim mavi degilki benim şakkıdı turkuaz yaptigim makyaja göre degisiyor benim göz rengim Allah vergisi mi desek artik sırnaşık şey neyse bir ara cekerim ozaman anlarsiniz siyahi kimse begenmedi hemde en güvendigim arkilerim dedi esim de dedi ayrica tabi resim yaniltici olabilyor ayrica kimse demiyor bravo siyahdan bu tonu dalgasiz yakalimisin diye :dilcikar: neyse resmi koydukdan sonra da bu tarz cvp lar gelince yorumlara yorum yapilmayacak laelaelaelaelae sebebi bende kalsin düsüncelerim he he he

boyadim ki canim bazi boyalarda yeserme oluyor bazilarinda yeserme olmuyor boshayallersmile renk daha tam oturmadi calisma asamasinda bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…