• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama ne olur bana bir çözüm sunun _resimli_

Ya ben 6 ay kınalı yapıncak gibi gezdim saçlarımı kendim kesip bu kadar kafama takmadım :-) sen bilirsin tabi ama sarı bir dönem kullanmıştım , işlemden sonra ıslakken ucunu ellediğimde avuçla elimde kalıyordu kırılanlar,:KK57: peşpeşe iki işlemde ne olur tahmin edemedim. saçların çok güzel duruyor yazık olmasın dedim...
evet ıslakken uzuyor benimde uçları baya yıprattım anlıcagın :( bende kestirmek istemıyorum ama en azından biraz kurtulsam turunculuktan bir yolu olmalı

Güzel duran bir renk değil ama anlattığınız gibi kötü de durmamış. Orta karar bence. Bu rengi yaptırıp mutlu mutlu gezinen bir sürü kişi var. Bu kadar üzmeyin kendinizi. Birden yüklenip saçınızı da yıpratmayın; iyi bir kuaföre danışıp yavaş yavaş açın istiyorsanız.
ah biraz moral oldu cok tesekkurler baskasının gözüyle bakmak biraz içimi rahatlattı col tesekkurler

Kızıldan döndüğümde saçım aynı bu şekle gelmişti. Sürekli rengi iğrenç bir şekilde açılıyordu. En sonunda her şeyi göze aldım ve gittim, kendi saç rengimin daha koyusuna boyadılar. Zamanla açıldı ve tam istediğim gibi oldu. Kumral saç rengim var siyaha yakın boyanmıştı, yıkandıkça kumrala döndü. Kızıldan döndüm diyorum tekrar altını çizeyim. İşlemlerin kralını gördü ama saçım zarar görmedi. Yani az da olsa kestirmeye göz yummak zorundasınız.
bende bakır renkten bu hale geldim uzun süreler bakır kullanmısım ondan zorlanıyorum dediğiniz dogrıu birkaç boyama koyu tonlar kullansam belki istediğim renge dönerim ama nası sabredicem cok zor saçlarım kötü iken kendimi cok ama cok mutsuz hissedıyorum cok tesekkurler fikirleriniz için ❤️

Bence çok kötü durmuyor saçların çok volümlü durduğu için renk sırıtmamış . Zaten bir kaç yıkamada bu renk kalmaz açılır iyice . Dert edilecek bir şey yok .

Bence çok kötü durmuyor saçların çok volümlü durduğu için renk sırıtmamış . Zaten bir kaç yıkamada bu renk kalmaz açılır iyice . Dert edilecek bir şey yok .
çok teşekkür ederim biraz daha rahatladım doğrusu ❤️❤️❤️

Evde kullanılan açıcılar düşük volümlü saçın yanmaması için. O yüzden yeterince açılmamış. Renk de gayet güzel geldi bana öyle berbat falan değil yani. Önerim üst üste palette 10.1 küllü açık sarıya boya 15 gün arayla baya açılır rengi. Sakın bir daha açıcı sürme saçını kaybedersin boyayla aç.

Evde kullanılan açıcılar düşük volümlü saçın yanmaması için. O yüzden yeterince açılmamış. Renk de gayet güzel geldi bana öyle berbat falan değil yani. Önerim üst üste palette 10.1 küllü açık sarıya boya 15 gün arayla baya açılır rengi
peki yüzde 12 lik volum alsam en yuksegınden daha iyi sonuc elde edermiyim acaba? begenmenize çok sevındım moral oldu teşekkürler❤️

Aciciyi ac tutmussunuz biraz daha tutucaktiniz ,birde normal toz ve solusyon olan aciciyi alip tekrar alin ,% 40 olani alabilirsiniz ,sac platine doner iyice ondan sonra ne begenirseniz boyarsiniz ,
Bende kumralim sariyi direkt vurduk sacima tutuyor ,sorun yok ,keske acmadan bir deneseydiniz

Aciciyi ac tutmussunuz biraz daha tutucaktiniz ,birde normal toz ve solusyon olan aciciyi alip tekrar alin ,% 40 olani alabilirsiniz ,sac platine doner iyice ondan sonra ne begenirseniz boyarsiniz ,
Bende kumralim sariyi direkt vurduk sacima tutuyor ,sorun yok ,keske acmadan bir deneseydiniz
evet cok tutmadım aslında 30 dakıka tuttum.bir daha acıcıya cesaret edemıyorum cunku ıslakken uzamaya basladı saç uçlarım baya yıprandı. ama platin sarı boya alıp volumunu en yüksekten alsam sizce biraz olsun kırarmı bu bakırımsılığı

Canım 3 4 hafta dursun.
Nasıl dursun deme. Ben durdum. Saçım tam deli gibiydi bandana topuz iri toka falan idare ettim.
Vabam hala ara ara neydin öyle diye güler. Güven bana efsaneydim. Ama artık kolay kolay boyamıyorım resmen korkuyorum.
Saç şahane değil ama kötüde değil bence

Çok güzel saçların ayrıca kuafr halleder zaten yeterince açılmış zarar görmez

İgora 12.1 saçımı gayet güzel açmıştı benm.ve silver şampuan diye sorun,henüz bende alıp kullanmadım ama çok faydası varmış.

evet cok tutmadım aslında 30 dakıka tuttum.bir daha acıcıya cesaret edemıyorum cunku ıslakken uzamaya basladı saç uçlarım baya yıprandı. ama platin sarı boya alıp volumunu en yüksekten alsam sizce biraz olsun kırarmı bu bakırımsılığı
Bakın hata üstüne hata yapıyorsunuz.
2.resimdeki saçı elde etmek için çok çok profesyonel bi kuaför gerekli öyle alelade bi kuaför bile yapamaz yani bu saçı.
1. resimdeki saçınız da çok kötü berbat bi saç değil bana göre katlanılır yani.
Şu an kış mevsimi bol bol bere bandana falan takın toplayın mesela.
Ama bi süre bekleyin saçınız dinlensin sağlıksız olduktan koptuktan sonra rengi güzel olmuş hiçbir anlamı yok bence.
Sonra da iyi araştırıp kuaföre öyle gidin yoksa o saçlar kısalır da kısalır mısır püskülüne döner.

Küllü platini sen kendim çok zor tuyturrsun evde her kuaför de yapamaz o saçı benim yıllardır kullandığım sac

Saçın uzun olmada belkide ehh iste yapılır ama senin yapmn zor canım

Beyaza kadar açılmalı kendi saçın ,onuda havayla temas ederse açılmaz,folyolaman lazım saçı sonrada cilayla bu tenk olur

Back