Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya denedim ama resim cikmyior link cikip duruyor ya :sinifsinif: bb code izin verilmemistir diyor rütbem mi zayif bunun icin ayyy inanmiyorrrrum :umursamaz: yapabilir bence olur kesin sicak ciko koyu degil yapar kesin.
bnm arkadasımda da tam anlattığın gibi bir durum oldu kız defalarca en acık saıyı sürdü saçlarına yinede o cırtlak turunculuk gitmedi küllü saıyada boyadı hala duruyo(eskisi kadar olmasada) sen en iyisi oryal al öyle boya en güzel öyle gider turunculuk
kislar benim röfle beyaza yakin oldu inanamadim, ciladan önce yani tönüng yaptidedigin gibi turuncumsuydu özellikle uclari. icinde lila barindiran bir sariyla boyadi 10 dakika falan bekletti turuncudan eser kalmadi :teytey:
gözlerim mavi degilki benim şakkıdı turkuaz yaptigim makyaja göre degisiyor benim göz rengim Allah vergisi mi desek artik sırnaşık şey neyse bir ara cekerim ozaman anlarsiniz siyahi kimse begenmedi hemde en güvendigim arkilerim dedi esim de dedi ayrica tabi resim yaniltici olabilyor ayrica kimse demiyor bravo siyahdan bu tonu dalgasiz yakalimisin diye :dilcikar: neyse resmi koydukdan sonra da bu tarz cvp lar gelince yorumlara yorum yapilmayacak laelaelaelaelae sebebi bende kalsin düsüncelerim he he he