• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama iyi bilenler buraya :)

Tupenga

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2007
180
0
0
43
Ankara
arkadaslar sizlere birsey daniscam -tatlicadiarzu- cok arastirmalardan sonra yine de bir danisayim dedim simdi ben gecen günü sacimi palette ile acdim sonuc haliyle turuncu evet acmisdim daha önce ordan biliyorum sonra üzerine palette naturals 7 numara bal ile boyadim bilmyiorum tam nasil anlatayim fena olmadi ama günes isiginda icinde sarimtirak yani cig sarimtirak bir yansima var pek hosuma gitmiyor.simdi loreal recital 9.1 ile gecsem üzerinden nasil olur yani küllü bu sarimtirak yansimayi kirar diye düsünüyorum olabilirmi lütfen yardimci olun arkadaslar sempatiksalakcinni nasil bir sonuc elde ederim daha mi acik olur sacim su an coook acik bir tonda degil cünki.acil cvp lazim boyayacam en kisa zamanda dipler gelmeden.

günesde cekiiim ozaman koyarim okiiismi günes acsin da bi he he he :) ama pek birsey belli olurmu bilemem neyse bakiiim bi insallah olur

arkadaslar ya resim ekle demesi kolay ya benim msj sayim azmis yeterli degilmis resim eklemek icin simdi ne yapip ne edip msj sayimi yüze cikarmam gerek laelaelaelaelae.bekleyin

ne yazikki ben burada bir cvp alana kadar diplerim gelir bu konuyu pek iyi bulmuyorum resim paylasamiyorsun illa 100 msj olmasi sart.neyse resim cekdim özendim ama bos yere aradan kac zaman gecer.bos yere heryere birseylerde yazmak istemedim olmyuor iste.resimsizde fikir vermek isteyen varsa versin bir zahmet ozaman ne yapayim.

bende iki gün önce paletteyle açıp külü sarı yaptım ama karamel oldu arada turunculukda olsa fena durmadı aslında canm bnce biraz bekle diplern çıksın bende açtım boyadm bi kez daha boyamayı düşünmüyorum

bende iki gün önce paletteyle açıp külü sarı yaptım ama karamel oldu arada turunculukda olsa fena durmadı aslında canm bnce biraz bekle diplern çıksın bende açtım boyadm bi kez daha boyamayı düşünmüyorum

canım senin saçların siyahmıydı açmadan önce bende saçlarımı palette ile açıp saçlarım siyah sonra üstüne küllü sarı atmak istiyorum ama sonuçcu tam kestiremedim hadi turuncu olursa diye çok korkuyorum:uhm:

turuncu oluyo bende zor cesaret ettimohaoldumsmile olmadı boyarsın tekrar canm korkma:)koyu kestane diplerim çıkmştı siyaha yakın.üstüne fındık kabuğu renkti paletteyle actım üstünede açık küllü sarı yaptım dediğim gibi açık karamel oldu:)boshayallersmile

simcik sizlere sac hikayeme anlatayim evet coook önceleri siyahti sacim sonra palette acici aldim bi güzel acdim turuncu oldu üzerine koleston naturals mi ne küllü kumralini aldim ilk boyamada acik olmusdu fena olmadi en azindan turuncu degildi cig sari degili.sonra akinca gittim yine ayni boyayi aldim bu sefer koyu oldu yesilimsi gibi falan hosuma gitmedi yani acikcasi.neyse almanyadayken halamla dolasirken bi boya alayim dedim cikolata kahvesi aldim boyadim zaman gecti biraz tr de de koleston cikulata kahve aldim öyle kalsin dedim biraz ama gitttikce koyulasdi amacim acmakken yine koyulasdim.SIMDIIIII:sacimi bu islermlerden sonra tekrar acdim (baya oluyor ilk acma islemi aralikda idi gecen sene.)acdim turuncu oldu bal rengi boyadim turuncu degil ama ucuz bir yere yaptirilmis röfle olur ya cig cig sarilik öyle bir sarilik var hosuma gitmeyen ben de düsündüm tekrar üzerine bal mi boyasam yoksa küllü renk mi atsam ama LOREAL 9.1 olan boyadan yani sonuc olarak cok degisiklik olurmu merak ettim.ben acik tenli turkuaz gözlüyüm yani göz rengim ne mavi ne yesil ikisini yakin degisiyor.kücükken sarisindim simdi koyulasdim kumrala döndüm.tam sarisin olmak istemiyorum zaten dogal olsun istedim biraz

kizlar sacima dün garnier acik küllü sari aldim yarin öbür gün boyayacam :lepi: iyi olacagina eminim cünki asiri turuncu degil sadece sari bir ciglik var sacimda yani iyi olcak kesin.sizlerle paylasamayacam catlayin da patlayin dermisim delikafadulden delikafadulden boyadikdan sonra sonuclari bildiririm yani resimsiz sengözlerimebaksanab

kizlar sacimi bu arada boyadim hihoyyyt süper oldu diyebilirim cünki ne turuncu ne de cig bir renk resim koyamadigim icin sadece sunu söyliiim jenifer aniston onu düsünün ve bir ton ama cidden sadece bir ton koyusnu düsünün öyle oldu,bakim yapiyorum hic fön cekmiyorum su an sacima cok fazla boyadim biraz tatile yapsin sacim şakkıdı sacima zeytinyagi badem yagi sürüp poset bagliyorum yatiyorum ertesi günü aksami yikyiorum misal yani baya faydasi olyuor,birde suna dumankayadan bir tarif muz sürün saciniza badem yagi ile birakin dursun sonra yikayin.birde gliss kurun spray kremi var onu aldim sari olani onu uygulyuorum banyodan sonra sacim bir günde dahada güzel oldu sanki hic boya islemi görmemis gibi delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden süperrrrr....

tesekkürler sagolasin ayyy canim sen balikesirlimiisin? bende öyle hi hi hi

canim tarifine göre gözlerin, sacin, tenin, olmak üzere ayniyiz kendimden biliyorum balli turuncumsu renkler gitmiyor bana. Bence küllü renkler yada inci sarisi renkler al . Ne renge boyarsan boya soguk tonlar olsun asla sicak renk kullanma .
Jenniferin saclari kumral degilmi, turunculukta yoksa müthis olmustur tahminim ;)

Son düzenleme:
ayyy sagol canim benim ama boyadim sacimi -tatlicadiarzu- yok kumral degil sarisin yani bende sarisina yakin oldum ama bir ton koyusu turunculuk yok sacimda cig sarilikda yok keske resim koyabilsem az kaldi ama msj sayima ulasmak üzereyim :delphin:

avatarima önceki halimi ekledim sacimin nekadar koyu oldugunu görmeniz icin laelaelaelaelae önceki hali tabi :lepi: simdi acildi onu ekleyecem ama kople resim önce ve sonrasi.

yok bu sadece siyah aslinda siyah bile degildi koyu kahveydi hep boyadim üst üste olunca siyah cikdi ortaya albüm isine bakayim ben bi olursa yaparim.

Back