Aynen öyle yasayan bilir gerçekten. Rabbim bize anneliği hakkıyla yapmayı nasip etsin inşallah hepimizeAllah razı olsun hamilesin duana talibiz..sen de sağlıkla hayırlısıyla al inşallah miniğini kucağınaAllah bizlere de aratmasın sağlıkla nasip etsin bir an önce..evlat hasreti çekmek bu uğurda emek vermek zor ve yıpratıcı sonu güzel olsun
Ay etmez olur muyum ederim tabi. Inşallah pozitifle dönersinizBana da dua eder misiniz? Ben de yarın hcg yaptırıcam transfer sonrası
Evet yaptım catlatma iğnesi sonrası 16.gunum pozitif gelıyor.Ama adet sancılarım var ve sivilcelerim cıktı.O yuzden tutmadıgını dusunuyorum.Ay etmez olur muyum ederim tabi. Inşallah pozitifle dönersiniz
Evde test yaptınız mı?
İnşallah gebelik haberini alırız sizden en kısa zamandaEvet yaptım catlatma iğnesi sonrası 16.gunum pozitif gelıyor.Ama adet sancılarım var ve sivilcelerim cıktı.O yuzden tutmadıgını dusunuyorum.
Tesekkur ederim.İnşallah gebelik haberini alırız sizden en kısa zamanda
Iğnenin etkisi 16.güne kalmaz pozitiftir oEvet yaptım catlatma iğnesi sonrası 16.gunum pozitif gelıyor.Ama adet sancılarım var ve sivilcelerim cıktı.O yuzden tutmadıgını dusunuyorum.
Canım hıc bılmıyorum.Umutlanmak istemıyorum sanırım.Ya kimyasalsa falan dusunuyorum.Amannn herseyı kafama takıyorum işte.Allah sonumuzu hayretsınIğnenin etkisi 16.güne kalmaz pozitiftir o
Takip etmedin mi koyulaşmasını?Canım hıc bılmıyorum.Umutlanmak istemıyorum sanırım.Ya kimyasalsa falan dusunuyorum.Amannn herseyı kafama takıyorum işte.Allah sonumuzu hayretsın
Su sekılde renkleri transferin altıncı gununden baslıyor yani catlatma iğnesinin 13.gunu.Çift koydular.Sizin de ikiz mi?Takip etmedin mi koyulaşmasını?
Tek mi koydular çift mi?
Ay bunlar bildiğin pozitif silikten koyuya doğru gitmiş. Bu kadar koyu test iğne etkisi olamaz mümkün değilSu sekılde renkleri transferin altıncı gununden baslıyor yani catlatma iğnesinin 13.gunu.Çift koydular.Sizin de ikiz mi?
Tamam canım.Umarım dedıgın gibidir.Cok tesekkur ederım.Haber verecegimAy bunlar bildiğin pozitif silikten koyuya doğru gitmiş. Bu kadar koyu test iğne etkisi olamaz mümkün değil
Benim de ikiz 5.gün çok çok silik çizgi gördüm sonra aynı böyle koyulaştı ikisi birden tuttu
Inşallah seninkilerin ikisi de tutmuştur kan değerini mutlaka haber ver bana da çatlarım
Pozitif cıktı sonucum.Haber vermek istedim.Darısı isteyen herkeseAynen öyle yasayan bilir gerçekten. Rabbim bize anneliği hakkıyla yapmayı nasip etsin inşallah hepimize
Ama önce size pozitifleri görmeyi nasip etsin
Değer kaç? Hayırlı olsunPozitif cıktı sonucum.Haber vermek istedim.Darısı isteyen herkeseSevgiler
333 cıktı tesekkurlerDeğer kaç? Hayırlı olsun
Tebrik ediyorum sizi darısı benimde başıma inşallah333 cıktı tesekkurler
333 cıktı tesekkurler
Tesekkurler.Allah size de nasip edecek insallahTebrik ediyorum sizi darısı benimde başıma inşallah
Hem ben kullandım hem de eşim ama bende bir işe yaramadı . Eşimin değerlerini düzeltti ama tam anlamıyla o mu yaptı yoksa başka kullandığı şeyler mi bilmiyorum . Ama hiç hamile kalamadım nerdeyse 1.5 yıl kullandıkGebe kalmak için Promotil women ve Promotil Men kullanıp gebe kalan oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?