• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İyi akşamlar Promotil women kullanıp hamile kalan varmı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun hamilesin duana talibiz..sen de sağlıkla hayırlısıyla al inşallah miniğini kucağına 🤗 Allah bizlere de aratmasın sağlıkla nasip etsin bir an önce..evlat hasreti çekmek bu uğurda emek vermek zor ve yıpratıcı sonu güzel olsun 🤗
Aynen öyle yasayan bilir gerçekten. Rabbim bize anneliği hakkıyla yapmayı nasip etsin inşallah hepimize 🤗
Ama önce size pozitifleri görmeyi nasip etsin 🤗🤗

Ay etmez olur muyum ederim tabi. Inşallah pozitifle dönersiniz🤗🤗
Evde test yaptınız mı?
Evet yaptım catlatma iğnesi sonrası 16.gunum pozitif gelıyor.Ama adet sancılarım var ve sivilcelerim cıktı.O yuzden tutmadıgını dusunuyorum.🙁

Canım hıc bılmıyorum.Umutlanmak istemıyorum sanırım.Ya kimyasalsa falan dusunuyorum.Amannn herseyı kafama takıyorum işte.Allah sonumuzu hayretsın😀
Takip etmedin mi koyulaşmasını?
Tek mi koydular çift mi?😍

Takip etmedin mi koyulaşmasını?
Tek mi koydular çift mi?😍
Su sekılde renkleri transferin altıncı gununden baslıyor yani catlatma iğnesinin 13.gunu.Çift koydular.Sizin de ikiz mi?

Eklentiler

• ED2FB61B-3EF7-4E38-828C-E63C52DD6F1E.webp
    ED2FB61B-3EF7-4E38-828C-E63C52DD6F1E.webp
    25 KB · Görüntüleme: 70
Su sekılde renkleri transferin altıncı gununden baslıyor yani catlatma iğnesinin 13.gunu.Çift koydular.Sizin de ikiz mi?
Ay bunlar bildiğin pozitif silikten koyuya doğru gitmiş. Bu kadar koyu test iğne etkisi olamaz mümkün değil 😍
Benim de ikiz 5.gün çok çok silik çizgi gördüm sonra aynı böyle koyulaştı ikisi birden tuttu😍
Inşallah seninkilerin ikisi de tutmuştur kan değerini mutlaka haber ver bana da çatlarım🤗

Ay bunlar bildiğin pozitif silikten koyuya doğru gitmiş. Bu kadar koyu test iğne etkisi olamaz mümkün değil 😍
Benim de ikiz 5.gün çok çok silik çizgi gördüm sonra aynı böyle koyulaştı ikisi birden tuttu😍
Inşallah seninkilerin ikisi de tutmuştur kan değerini mutlaka haber ver bana da çatlarım🤗
Tamam canım.Umarım dedıgın gibidir.Cok tesekkur ederım.Haber verecegim❤️Sevgiler

Aynen öyle yasayan bilir gerçekten. Rabbim bize anneliği hakkıyla yapmayı nasip etsin inşallah hepimize 🤗
Ama önce size pozitifleri görmeyi nasip etsin 🤗🤗
Pozitif cıktı sonucum.Haber vermek istedim.Darısı isteyen herkese❤️Sevgiler

Gebe kalmak için Promotil women ve Promotil Men kullanıp gebe kalan oldumu?
Hem ben kullandım hem de eşim ama bende bir işe yaramadı . Eşimin değerlerini düzeltti ama tam anlamıyla o mu yaptı yoksa başka kullandığı şeyler mi bilmiyorum . Ama hiç hamile kalamadım nerdeyse 1.5 yıl kullandık

Back
X