İyi aksamlar derdimi paylaştığım kizcelerim

Saka falan mi bu...bu nasil iş ? Aklim almadi..rezillikte son nokta bu galiba..dogalgazi varmis da fatura gelmesinmiste , sana her hafta cocuguyla yikanmaya gelecekmis de, eltinden izin almista ..daha neler..daha neler duycaz yaa..hurmet falan filan lazim degil bu kadina. Senin ev de dogalgazli..ne demeye sana geliyo? Ben hergun banyo yaparim oyle kabarik gelmez dogalgaz faturam..elaleme yikanmaya girmek de nesi..utanmaz arlanmaz kadin..musade etmeyeceksin bu rezillige dimi !

Tabii ki de..(İnşallah)Bende doğalgaz yok bende kışları sofben le yikaniyorum. Yazları güneş enerjimi var diye yeltenmiş yüzsüz elinden gelse bana verecek annesini her hafta sonu bize yolluyor evde rahat etmek için bıktım hafta sonları rezil oluyor gelip kadın bide evimi karıştırıyor yüz de vermiyorum ama işte

Öfff, hic cekememm valla boyle seyleri..yüz vermiyorum.diyosun ama vermesen boyle tepene cikmazlardi..bende kaynamamin Tel.no su bile yok..haketti cunku..

Biraz ağır olacak kusura bakma ama onların enayisi de senmisin asla kabul etme acsinlar kombilerini hanfendilerin parası az gelsin diye sen neden ödeyeceksin bir sürü para sanki seninki ev değilmi sana dedikleri zaman siz nasıl para odememek için kapatiyorsaniz bende kapatıyorum kullanmiyorum senin gunes enerjisi old icin su param çok geliyor de

Vallahi çok yüzsüzler bildigin gibi değil kaç sefer kapıyı açmadım surat astım ama olmuyor
Cnm direkt soyle, biz de kapiya tabela asmayı düşünüyorduk hamam diye, yikanmak isteyen kim varsa yikansin halka hizmet sonucta de..ne bilim soyle yani ne geciyorsa icinden. Alinir falan filan diye dusunme..alinsin zaten bi zahmet..

Beni öyle görmüş olabilirler ama bu sefer çok sinirlendim gitsin kendi kızında yapsin diycem o derece..

Beni öyle görmüş olabilirler ama bu sefer çok sinirlendim gitsin kendi kızında yapsin diycem o derece..
De tabii..merhametten maraz dogar. Ben merhamet ede ede cektim ne cektiysem..pintilik etmesin acsin kombisini..kendine yer ariyo. Yikanacak paklanacak, o banyodayken sen de tabii yemek hazirlayacaksin hanfendi yiyecek icecek evine defolup gidecek sen de bulasiklari yikayip aksama kadar banyo temizleyeceksin .kıllarini da banyoda birakir kuvvetle muhtemel !

İğrenç zaten tiksiniyorum ben Aklıma geldikçe midem kalkiyor yemek falan hazırlama ben hem..Geçen gelmişti hiç yüz vermedim teli karıştırdım hep sonra torunundan yüz bulup mutfağa gitti dur bi evini karistiriyim diyor yüzsüz ne yemek yaptın diyor dedim yapmadım.Aaa öyle şey olur mu dedi bende dedim acikmadikacikinca yaparım dedim meğer bizde yiyecekmis çok acayip biri anliyamiyorum

Dur bi evini karistirayim mi..neyse ben susayim en iyisi ! Yüz verme..eltinde yikansin madem ! Cok konustum ben bu arada galiba :)Allah daha buyuk dert vermesin insallah.. iyi geceler :)

Pardonda eltine noluyomusta tabi gelin demis. En sinir oldugum izinsiz baska birine misafir davet edilmesi. Hem sen ne diye cekiniyosun he hi de gec. Gelmek istedikleri gun isin ciksin bu sekilde ertele. Laftan anlamayan insanlar ise acik acik bastan soyle ben kendi isimi anca goruyorum diye cekinme hicte tmm

valla bence de size ilk geldiklerinde, parasi neyse biz verelim ama yaziktir kadina her hafta her hafta ordan oraya sürümeyin diyin.
Kadin da az değilmiş bu arada sizin hakkinizdan kötü konusup sonra evinizde annesini yikicak
Bide saka bi yana yazik degilmi o yasli kadina ya, her hafta ordan oraya mi suruklenicek cidden....

O yaşlı kadın da keyifle geliyor zaten..

Evinde doğalgaz olan insanın da para gitmesin diye kapı kapı gezip başkasında yıkanmaya çalıştığını ilk defa gördüm, neyse ki elektrik faturası az gelsin diye akşamları da başkalarında oturmaya kalkışmıyormuş buna da şükür :) Bence taviz vermeyin, bir kere evet derseniz sizin evi hamam gibi kullanmayı alışkanlık haline getirir daha da önünü alamazsınız.

Evet canım inşallah öyle yapmayı düşünüyorum..Sürekli annesini bize yollamaya çalışıyor herhalde niyeti benim başıma atmak aklıma geldikçe sinir oluyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…