- 1 Aralık 2014
- 955
- 21.925
-
- Konu Sahibi sessizsokak
Benim değil eşimin teyzesi vede her hafta gelecek teyze yüzsüz bir tipTeyzeniz sormamakla ayıp etmiş ama oda sizin anneanneniz, bir gün misafir edip ihtiyacını karşılasanız Allah katında yaptığınız iyilik boşa gitmez
Eltilerinize söyleyin onlarda misafir etsinler her hafta da olmaz kiBenim değil eşimin teyzesi vede her hafta gelecek teyze yüzsüz bir tip
Etmiyor işte bana yıkıyor.Onlarda da doğalgaz var benim annemde de doğalgaz var ve banyo için cok az bi ücret geliyorEltilerinize söyleyin onlarda misafir etsinler her hafta da olmaz ki
AynennnBanyo yaptırmaya mı getirecekmiş?
E yok artık çok ayıp ya.. Gitsinler hamama..Aynennn
Nasılsınız güzel forumumuzun güzel üyeleri..Dedikten sonra derdimi paylaşmak istiyorum sizlerle..
Şöyle ki benim eşimin bir teyzesi var ;serrinden kendi kardeşleri annesi bile çekinir..Geçen eltimler oraya gitmişler..Bu kadın hep benden söz etmiş kotulemis..Sonra da demiş işte bizde güneş enerjisi yok doğalgazı da yakmiyorlar bu arada para gitmesin diye;annemi x'e banyo yapmaya götüreceğim beni kastediyor yani ne benden izin almak var sormak var eltim de tabi gelin demiş...
Gelde sinir olma şimdi ben ev işlerimi bile zor yapıyorum onun annesiyle nasıl ugrasiyim kendilerinde şu olmasa neyse..
Sizce napiyim nasıl cevap veririm bu kadına?İyi aksamlar hepinize ..
Bende zaten izin vermeyecekHijyen denen birsey duymuslar mi? Evet camasir suyu her derde deva ama umumi hamam mi sizin evde?!? Yuzsuz insanla bas etmek zordur eger bir kere taviz verirseniz vazifeniz olur. Sakin sakin izin vermeyin. Esimin anneannesi bana banyoya gelecek ve bende bunu sagdan soldan duyucam. Ustelik plani yapanda kv bile degil onun kardesi. Yooook artik
Bende izin vermem inşAllah zaten de eşime de dedim oda diyo madem doğalgazı var niye bize geliyor diyorHijyen denen birsey duymuslar mi? Evet camasir suyu her derde deva ama umumi hamam mi sizin evde?!? Yuzsuz insanla bas etmek zordur eger bir kere taviz verirseniz vazifeniz olur. Sakin sakin izin vermeyin. Esimin anneannesi bana banyoya gelecek ve bende bunu sagdan soldan duyucam. Ustelik plani yapanda kv bile degil onun kardesi. Yooook artik
İşte beni sinir etmek için..Siz kadına sinirlenmişsiniz de, eltiniz sizin eviniz için nasıl tabi gelin diyebilir ki?
faturası neyse biz ödeyelim de kadını orda burda rezil etmeyin deyin herkesin içinde.
Yok sevse çektirir mi diyormuş senin gelin çirkinAsıl terbiyesizliği eltin yapmş ona mı düşmüş senin evinin müsaittir bnce onlara söylenmektense eltinize kızın ve unutmayın yaşlılara hürmet etmek herşeyden önmli öbür dünyayı da düşünmek lazım. Demek sizi seviyor ki Size gelmek istemiş
Zaten sessizdim diye ya bu cüret edebilmişSaygısızlık olmuş yaptığı ama neylersin erkek tarafı sonuçta saygıda kusur etme ağızlarına laf verme.
Bizim evden iyi hamam mi olur onlara göre hem geliyorlar hem dünya aleme dedikodusu yapıyorlarE yok artık çok ayıp ya.. Gitsinler hamama..
Sana aynen katılıyorum bende eltimler deyince şok oldum bişey diyemedim döndüm adeta..Evinde dogalgazi olmasa ne olacak gelsin derim ama madem evinde var neden sana gelmek istiyor ...eltin sana anlatinca keşke benim adima konusmasaydin ben belki musait olmicam neden söz veriyorsun de kadının yaptığı da ayıp sanki banyo yaptığı evde su bedava mi hiç sevmem bencil insanları madem senide pek sevmiyor bence taviz verme yapsın evinde banyosunu ben hergün duş alan bir insanim ve ocak ta hergün yemek vs kullanıyorum yazın en fazla 20 tl geliyor bana....onlarda abartmasinlar yani