İyi akşamlar. Arkadaşlar ben çok daraldım.

4cocuktekanne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2020
4
1
1
36
İyi akşamlar.
4 aylık hamileyim. 3 kızım var . Allah'ın izniyle yakında dördüncüyü de alıcam kucağıma.
En miniğim 2 yaşında hala emzik kullanıyor ve hala bezden vazgeçmiyor. Bi de 2 yaş sendromu var. Her şeyi ben yapıcam. Sabah yumurtasını ben kırdım diye saatlerce ağladı. Kafasını yere yere vura vura ağladı.
İkizlerim (5) son günlerde o kadar hırçın ki geceleri ağlayarak uyanıyorlar , son 2 ayda ikiside 2 kiloya yakın verdi çünkü yemiyorlar. Doktora götürdüm çok şükür sağlıklılar.
Eşime aşırı düşkün olan kızlarım babaları kucağa alınca Bırak diye çığlık çığlığa ağlıyor.
Benim daha önce hiç bulanmadığı kadar midem bulanıyor.
Cidden ben çok yoruldum.
Sadece fikirler yazın bana...

İkiz bebek üstüne büyümeden yeniden bebek, şimdi bir de hamilelik. Bence kendine yapmışsın. Bak ne kadar zorlaniyorsun. Keşke biraz buyumelerini bekleseydin. Birbirlerini de kiskaniyorlar muhtemelen. İşin zor inşallah yardimcin falan vardır. Allah kolaylık versin.

İkiz bebek üstüne büyümeden yeniden bebek, şimdi bir de hamilelik. Bence kendine yapmışsın. Bak ne kadar zorlaniyorsun. Keşke biraz buyumelerini bekleseydin.

Amin. İkizler benim öz kızım değil.
İkizler 4 aylıkken anneleri vefat etmiş. İkizler 1 yaşındayken de evlendik. Ama ikizler benim kızım. Ben de onların annesiyim.
Ama her türlü evet farkındayım. Her türlü araları çok az çocuklarımın.

Yaşları yakın çocuklar ufakken çok zor ama büyüyünce çok rahat ediyor anneler genelde. İkizler anaokuluna gidiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…