• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri IVI Tüp Bebek Merkezi ile yola çıktım ...

ekincim, e2 yumurta adedine göre yükselen bir hormon. yani kistin falan varsa ya da ne bileyim çok fazla yumurtan varsa e2 değerin yüksek oluyor. tedavilerde e2 tahlili çok sayıda yumurtası olan ohss riski olan hastalara uygulanıyor sanırım ya da benim bilgim bu doğrultuda diyeyim.

bir yumurta çatladıktan sonra tüp tedavisine devam edildiğini ben daha önce duymadım tatlım. hem çok doğru olmasa gerek çünkü yumurtalar çatlamadan önce toplanmaları çok önemli saatini sakın kaçırmayın falan diyolar..

senin durumuna gerçekten üzüldüm, inşallah bir dahaki tedavinde yüzün güler ekincim..

sakin olmaya çalış ekincim. biliyorum hiç kolay değil ama herşeyde bir hayır var demek gerekiyor ve gerçekten de öyle..

şimdi emre beye güvenin sarsılmış olabilir ama böyle bir durumda doktorların %90'ı aynı şekilde tedaviye son verirlerdi bundan emin ol..

sen yine de diyorsan ki güvenim sarsıldı, asla geri gelmez o zaman elbette yeni bir doktorla görüşmende çok fayda var. güven olmadan olmuyor bu işler maalesef. kafanı toparla önce, vücudun da dinlensin, sonra tekrar bir düşün, araştır, ne yapacağına öyle karar ver olur mu tatlım..

Ivıdeki tedavim gelişimi önden giden yumurtanın çatlaması sonucu bugün itibariyle iptal edildi.Nasip olmadı.

ekin seni takip ediyordum son durum için üzüldüm senden önce aynı şekilde benimd etedavim iptal oldu.nasıl bi hayal kırıklığı yaşadım biliyorum.tedaviye başlayabilimek bile benim için başarı yani o durumdayım.

Evet canım biri çatlayınca tedaviyi yarıda kesti Emre bey..Buradan okudğum kadarıyla bu tür durumlarda devam eden doktorlarda varmış Ayrıca e2 diye bi hormonun takibiyle yapılıyormuş bu çatlama takibi emre bey sadece ultrasyon kullanıyor hormon tahlili falan yaptırmadı.Ivıden iyice hevesim kaçtı diyebilirim.

benim tedavi sürecimdede kan tahliline bakılmadı???bakılmasımı gerekiyormuş..hiç bir bilgim yok bu konuda.

sakin olmaya çalış ekincim. biliyorum hiç kolay değil ama herşeyde bir hayır var demek gerekiyor ve gerçekten de öyle..

şimdi emre beye güvenin sarsılmış olabilir ama böyle bir durumda doktorların %90'ı aynı şekilde tedaviye son verirlerdi bundan emin ol..

sen yine de diyorsan ki güvenim sarsıldı, asla geri gelmez o zaman elbette yeni bir doktorla görüşmende çok fayda var. güven olmadan olmuyor bu işler maalesef. kafanı toparla önce, vücudun da dinlensin, sonra tekrar bir düşün, araştır, ne yapacağına öyle karar ver olur mu tatlım..

Tüp bebek tuttu,tutmadıdan ibaret değilmiş bunu anladım.En azından bazılarımız için.Rabbim merhamet eylesin.

ekin seni takip ediyordum son durum için üzüldüm senden önce aynı şekilde benimd etedavim iptal oldu.nasıl bi hayal kırıklığı yaşadım biliyorum.tedaviye başlayabilimek bile benim için başarı yani o durumdayım.

benim tedavi sürecimdede kan tahliline bakılmadı???bakılmasımı gerekiyormuş..hiç bir bilgim yok bu konuda.

Adaege açıklamış canım yumurta sayısı çok olanda bakılıyormuş bu e2 hormonuna benimde 2 idi sonra 4 oldu işe yaramadı o ayrı herneyse..
Bendende sadece tedaviye başlamadan progestoren hormon testi istedi sonrası hep ultrasyon takibiydi.Yumurtamın çatladığını bilerek son kontrole gittim çünkü birgün önce o uzayan seffaf akıntım gelmişti.Bnede senin gibiyim canım tedaviye başlamak bile artık şans..

Adaege açıklamış canım yumurta sayısı çok olanda bakılıyormuş bu e2 hormonuna benimde 2 idi sonra 4 oldu işe yaramadı o ayrı herneyse..
Bendende sadece tedaviye başlamadan progestoren hormon testi istedi sonrası hep ultrasyon takibiydi.Yumurtamın çatladığını bilerek son kontrole gittim çünkü birgün önce o uzayan seffaf akıntım gelmişti.Bnede senin gibiyim canım tedaviye başlamak bile artık şans..
SLM TEKRARüzülmeyin arkadaşlar herşey kısmetlede alakalı bence.... ama anlamadığım kalan 3 yumurtayla devam edebilirdi. o uazayan akıntıda diğer yumurtaların büyüyor ya. Ben emre beyi bir kere gördüm sadece o zaman metropolitandaydı daha ıvf ye geçmemişti. sema hanım var orada çok şeker..... benim tedavimdede her gidişte e2 istenişti ama ben polikistik overim zannederim ondan birde her doktorun yön izleyişide farklı oluyor.

ama üzülmemek gerek bence bebişleriniz vakti zamanını bekliyor bence

kızlar transfer oldu 12 gün geçti kanamam olmadı o kadar ümitlenmiştim ki ama olmamış:(yıkıldım ya o kadar moralim bozukk ki anlatamam

kızlar transfer oldu 12 gün geçti kanamam olmadı o kadar ümitlenmiştim ki ama olmamış:(yıkıldım ya o kadar moralim bozukk ki anlatamam

Canım ne denebilir bilmioyrum ben baştan negatifi aldım ve o kadar üzüldüm senin aşamada daha zor olsa gerek Rabbim sana hepimize sabır versin.

selam kızlar.benimde sorunum eşimden kaynaklı infertilite.Başka merkezler tüp bebek tedavisi dediler.Gerçi henüz bende de ne var ne yok bilmiyoruz.Yarın İvi Tüp bebekte Emre Beyle ilk randevumuza gidicez.Şimdiden garibim ağlamaklıyım bir insan bu kadar mı erken strese girer offf kızlar inşallah hayırlısı olur.Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?Rabbim isteyen herkese nasip etsin..

duygu merhaba,

kontrolün dün müydü? yeni sitede mesajların tarihlerini göremediğim için yorum yapamıyorum. dün iki çift vardı ben kontrolden çıkarken gördüm.. acaba onlardan biri miydin diye merak ettim..

neyse canım, hayırlı olsun diliyorum.. ben şu ana kadar IVI de 3-4 defa kontrol oldum ama henüz bir ücret ödemedim. Florence dayken de muayneler için ücret ödemedim ben, opu (yumurta toplama) dan önce aldılar bizden ücreti. bence IVI'de de kural budur diye düşünüyorum..

duygu merhaba,

kontrolün dün müydü? yeni sitede mesajların tarihlerini göremediğim için yorum yapamıyorum. dün iki çift vardı ben kontrolden çıkarken gördüm.. acaba onlardan biri miydin diye merak ettim..

neyse canım, hayırlı olsun diliyorum.. ben şu ana kadar IVI de 3-4 defa kontrol oldum ama henüz bir ücret ödemedim. Florence dayken de muayneler için ücret ödemedim ben, opu (yumurta toplama) dan önce aldılar bizden ücreti. bence IVI'de de kural budur diye düşünüyorum..

merhaba canım benim randevum saat 13.00 daydı emre beyle. hmm anladım demek sonradan topluca alıyorlar bizden ::52: sen memnunmusun ivi'den tedavin nasıl gidiyor?

aa yani dün oradaydın öyle mi. benim de 12.30 daydı. sarışın küt saçlı bir bayan vardı, bir de koyu kumral bir bayan. ikisi de eşleriyle gelmişti. sen onlardan biri miydin yoksa, ben çıkarken sedef içlerinden birini çağırdı içeri :))

benim dondurulmuş tedavisi, daha hafif tabi, şimdilik herşey iyi gidiyor şükür :)

aaaa inanmıyorum ya ben ufacık tefecik bişiyim minik birisini gördüysen o benim işte :) evet saçlarım sarı gölgeli :) umarım bir dahakine karşılaşabiliriz :)

eşinle gelmiştin değil mi evet gördüm o zaman seni canım. hatta kk dan biri midir acaba demiştim içimden kısmet işte :)

bu arada bir mani olmazsa cts günü saat 09.30 da randevum var benim bebişlerimin amcası emre beyle :) senin bir sonraki randevun ne zaman canım??

benim bir sonraki randevum çarşamba saat 12.00 de :52: oraya ilk girdiğimde kıpkırmızıydım ama emre bey sağolsun o kadar iyi ki, kötü düşüncelerimi bırakıp çıktım ordan :)) sen memnunmusun emre beyden ?? ayyyy bilmiyorum bak yine heyecan bastı offf neyse herşey güzel olucak diyelim değil mi :18: sende eşinle gelmiştin sanırım sedef bizle konuşurken siz çıkıyordunuz ozaman

günaydın duygucum.

ben bu defa eşimle gelmedim çünkü o kavacıkta çalışıyor.. bu randevumda sadece endometrium kalınlığıma bakılacaktı yani 5dk kontrol sonrası sohbet, o yüzden gelmene gerek yok dedim, gelmedi ama bozuldu beni almadın diye :))

emre bey konusuna gelince, emre bey benim minnoşlarımın amcası ben öyle diyorum.. gerçekten çok tatlı, sabırlı ve iyi yürekli bir insan.. güven çok önemli, ben bebeğimin emre amcası vesilesiyle geleceğine inanıyorum :)

günaydın canım..evet eşlerin öyle bir durumları var haftaya benimde bir kontrolüm var rahim duvarının kalınlığına falan bakıcak benimki daha şimdiden tutturdu tabi bende gelicem niye gelmiyormuşum diye :))) Emre bey gerçekten içten sıcak samimi benide kafamdaki sorularıda rahatlattı açıkçası ama insan emin olmak istiyor işte ..sağol canım herşey için umarım tekrar karşılaşırız:) umarım buradan hepimizin hayırlı haberlerini alırız :9:

Back