• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık İtiraz edilemeyecek isim aranıyor♥♥

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

__rapunzell__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
562
633
103
Selam arkadaşlar "bu da dert mi?"diyenleri duyar gibiyim başıma gelmese bende öyle derdim çünkü.
Kısa keseyim ikizlere gebeyim bir kız bir erkek :nazar::nazar:
Evde sürekli isim kavgası kv ve kp ismi koyulacakmiş.
neredeyse bütün sülalede kp ismi zaten var toplandığımız zaman biri kazara o ismi seslense 7 çocuk birden dönüyor.
Ayrıca benimkiler 11 ve 12. Torunları neden öncekilere koymamışlar da illa bana tutturdular bilmiyorum.
Sizden isteğim bana isim bulma konusunda yardımcı olmaniz.öyle bir isim bulalım ki itiraz edemesinler :KK59:
(Iki isim bir arada da olabilir)
:KK5:

Daha şimdiden isme karışıyorlarsa sizin yetiştirme şeklinizden tutun da anneliğinize kadar her şeyi sorgulayacakladır. O yüzden ne yaparsanız yapın onları memnun edemezsiniz. İstediğiniz isimler neyse onları koyun. Eşinizden başka kimse de karışmasın bence.

Klasik insanlarsa Ayşe Mehmet gibi isimler koyarsaniz itiraz etmeyebilir.
Uyumlu isimler istiyorsanız İlhan cihan nihan şimal gibi eski isimler de olabilir.
Uyum aramıyorsaniz zaten seçenek çok sonuna kadar deneuin :KK66: onlar hayır dedikce siz yeni isim bulursanız eninde sonunda pes edeceklerdir, tüm isimlerin çıktısını alıp o olmazsa su nasıl diyebilirsiniz

Son düzenleme:
Daha şimdiden isme karışıyorlarsa sizin yetiştirme şeklinizden tutun da anneliğinize kadar her şeyi sorgulayacakladır. O yüzden ne yaparsanız yapın onları memnun edemezsiniz. İstediğiniz isimler neyse onları koyun. Eşinizden başka kimse de karışmasın bence.
Esimi de islemeye basladilar isin kotusu o yuzden acele ediyorum ki esimin de cok hosuna gidecek bir isim bulayim.o yanimda olduktan sonra onlar ne dese umurumda degil ;)

Eski isimler genel olarak zaten çirkin. Bir de bu tür durumlarda illa büyükanne ve buyukbabanin ismi koyulacaksa öncelik anne adayınin anne ve babasının ismi olmalı. Onca ay karnında taşıyıp eziyeyini çeken,doğumu yapan o, babaya cacık düşer. Siz de inat edin kendi anne,babanızın adını koyucam diye. :KK49: siz ne bulsaniz yine itiraz ederler. Onlar itiraz etmesin diye yine kisitlayacaksiniz kendinizi. İstediğiniz ismi koyun , onlar sizin evladiniz. Sağlıcakla alın kucağınıza :anneadayı:

Eşin ve sen karar vereceksin özellikle de baba koyar çünkü ahirette ismi ile ilgili baba hesap verecek ona göre hayırlısını düşünün.
İlk oğlumun adında da benim kp istemişti biz hayır karar verdik dedik küsmece darılmaca olmadı çok şükür

Tugra-tugba olabilir canım
bizde eşimle ediyoruz isim kavgası babasının ismini istiyor benimde içime sinmiyor bakalım ne yapacağız :)

Eski isimler genel olarak zaten çirkin. Bir de bu tür durumlarda illa büyükanne ve buyukbabanin ismi koyulacaksa öncelik anne adayınin anne ve babasının ismi olmalı. Onca ay karnında taşıyıp eziyeyini çeken,doğumu yapan o, babaya cacık düşer. Siz de inat edin kendi anne,babanızın adını koyucam diye. :KK49: siz ne bulsaniz yine itiraz ederler. Onlar itiraz etmesin diye yine kisitlayacaksiniz kendinizi. İstediğiniz ismi koyun , onlar sizin evladiniz. Sağlıcakla alın kucağınıza :anneadayı:
Ayy bir de o kadar uğraştım ki yavrularim icin düsundukce daha da sinirleniyorum.guzel temennilerin icin tesekkurlet

Back