- 13 Ocak 2020
- 44.543
- 167.809
- 33
-
- Konu Sahibi Melissa3030
Seksenlerdeki şehir efsanesi sakallı bebek?Kürtaj olsusn diye değil, kızlık zarı taktirsin kocasını kandırsin diye
Bu arada ben baktım kız , bebek yüzlü dediğin bu mu? Kurtadam gibi yüzü görünmüyor kildan
Kürtaj ettirsin diye değil. Kızlık zarını diktirmek için. Bizim oralar tutucudur, ya evlenmeliyim ya da diktirmeliyiz demişti. Sorma ya, şimdi yazarken bile midem bulaniyor. Hak ettim diyemem, ama insan ne kadar aşık olursa olsun, bu şekilde kucultulmeyi kabul etmemeliydi tabi.Nasıl yani başka Bi kadını kürtaj ettirsin diye para mı verdin.E haketmişsin.
Adam gece gece Linkedin'deki bu rekor görüntülemeye anlam veremeyecek.Aynı kişi o sadece kurucu ortak o yere. Eğitim bilsinde işletme yazıyor.
Yani o senin sorunun salak mısın Bi de sana koltuk mu çıkacam demeliydin. İlginç Bi tecrübe olmuş.Kürtaj ettirsin diye değil. Kızlık zarını diktirmek için. Bizim oralar tutucudur, ya evlenmeliyim ya da diktirmeliyiz demişti. Sorma ya, şimdi yazarken bile midem bulaniyor. Hak ettim diyemem, ama insan ne kadar aşık olursa olsun, bu şekilde kucultulmeyi kabul etmemeliydi tabi.
Aşk işte :))) şimdi bırak kurt adamı bildiğin şeytan gibi geliyor gozumeKürtaj olsusn diye değil, kızlık zarı taktirsin kocasını kandırsin diye
Bu arada ben baktım kız , bebek yüzlü dediğin bu mu? Kurtadam gibi yüzü görünmüyor kildan
Profilde yazan yaş bilginiz doğru mu? Zira adam sizden 14 yaş küçük görünüyor.Hani bazen bir kalp ağrınız vardır, derinlere gömersiniz ama hayat bir sekilde tekrar karşınıza çıkarır. Böyle bir şey itiraf etmek istiyorum. On yıl önce gö...os...adında birine aşık olmustum. Manipulasyonun her şekli ile burnumdan getirmişti hislerimi. İlişkinin sonlarına dogru bir örneği veriyorum " anneme senden bahsettim, yakında tanistiracagim. Bir annem, bir sen, bende yeriniz bambaşka...Seninle hemen evlenmek istiyorum ama bir sorun var. Ben Van'da bir kızla birlikte olmuştum. İlk birlikte olduğu erkek bendim. Şimdi ya onunla evlenmeliyiz, ya da kızlık zarını diktirmemiz gerekiyor. Param yok, sen yardımcı olur musun diye" benden - sözde- bu iş için para almaya kadar götürmüştü işi... Sen salak mısın diyenleri duyuyor gibiyim. Ama gençtim, aşık olunca ve bir yıl yalanlarla manipüle edilince, buna bir de masum bebek yüzü eklenince, aptallasiyor insan. Parayı benden aldıktan sonra, bir sürü kızla ilişkisi olduğunu öğrendiğimde, konuşma gereği bile duymadı, bloklandim, aramalarıma Van'dan arkadaşları cevap verip asagiladilar falan. Berbattı yani... kısa süre sonra başka bir sürü kadına da aynı şekilde davrandığını, dolandırdığıni ogrendim. Bu pislik o dönem ustelik bir bekediyenin gençlik kolu başkanıydı birde. Şimdi yıllar sonra karşıma bir reklam çıktı instada, nisanta...dış kliniginde çalışıyor hastalarla 32 dışını gosterip reklam yapıyor, yorumlar saygı dolu falan... :) keşke teknoloji gelişse ve birine baktığımızda yaptığı bütün pislikler ekranda görünse...o zaman bu karaktersiz tıp de, saygılı, sözde dindar, efendi ahlaklı maskesine siginamazdi ve dünya daha adil bir yer olurdu.
Açıkçası benBu işi muge çözer
Herşeyi içime attığım için. Belki bundan sonra daha fazla paylasirim2014 üyesi ve sadece 3 mesaj var hımmm
Profilimde yazan bilgiler doğru değil.Profilde yazan yaş bilginiz doğru mu? Zira adam sizden 14 yaş küçük görünüyor.
Çok haklısın, mafyatik tiplerle de bağlantısı olduğunu öğrenmiştim o dönem daha sonra.Adam Adnan oktarın aslanlarına benziyor.Dua et kaybettiğin sadece para.
Kimse böyle birşeyi haketmez diye dusunuyorumYine de haketmiş
Dolandırılma şeklin çok absürt. Hani borcum var vs gibi dolandırma olsa sen de aşıksın ok verirsin ama adama ben senin pezevengin miyim derler böyle bir şeyi kabul edecek kadar büyük bi aşk neyin nesidir benim kafam basmıyor.Kimse böyle birşeyi haketmez diye dusunuyorum
Yani bir sene boyunca türlü romantizm ve vaatle isleniyorsun. Gözü kör oluyor insanın. Kimseye dilememDolandırılma şeklin çok absürt. Hani borcum var vs gibi dolandırma olsa sen de aşıksın ok verirsin ama adama ben senin pezevengin miyim derler böyle bir şeyi kabul edecek kadar büyük bi aşk neyin nesidir benim kafam basmıyor.
Son yazdığına katılıyorum. Tecrübe olmuş diyelim.Yani bir sene boyunca türlü romantizm ve vaatle isleniyorsun. Gözü kör oluyor insanın. Kimseye dilememçok aşağılayıcı bir şekilde dolandirildim evet, ne olursa olsun oz saygım ağır basmaliydi ve o topa hiç girmemeliydim.
Nasıl bulucam,Kürtaj olsusn diye değil, kızlık zarı taktirsin kocasını kandırsin diye
Onu bulmanin bir önemi yok aslında. Ben böyle insanlar var, ama aramızda, namuslu, saygıdeğer tipler olarak yasiyorlar demek için paylaştım. Ve belki uyarmak istedim, insanların yarattığı imaja, taktiği maskeye hemen inanmamali. Kalbini aciyorsun ve sistemli olarak kırıp dokuyorlar. Kendimize birini sevme izni vermeden önce gerçekten tanıyıp emin olmalı-nasıl henüz ben de bilmiyorum ama- bir şekilde temkinli davranıp gerçekten nasıl biri olduğunu bilmemiz gerekiyor. Bu bizim kendimize karşı sorumluluğumuz. Uzun zaman geçti üstünden, ama o dönem, intihara teşebbüs ettim ben, olan şeyin agirligini kaldiramadigim için. Ailem döndürdü ölümden. Allah'a sığındım, o adildir dedim, yapan bulur dedim devam ettim. Ama bugün çalıştığı dış kliniginin reklamını görünce, bu adam onurumu, gururumu paramparça etti, yetmedi telefonu açan arkadaşlarına bana hakaret ettirdi...bu adam neredeyse benim katilim oluyordu, ve hiç bir sorumluluk almadan devam etti, şimdi saygıdeğer bir işletmeci gibi dişlerini gösteriyor diye düşündüm ve yazdım...sadeceNasıl bulucam,