İtiraf

Nasıl yani başka Bi kadını kürtaj ettirsin diye para mı verdin. E haketmişsin.
Kürtaj ettirsin diye değil. Kızlık zarını diktirmek için. Bizim oralar tutucudur, ya evlenmeliyim ya da diktirmeliyiz demişti. Sorma ya, şimdi yazarken bile midem bulaniyor. Hak ettim diyemem, ama insan ne kadar aşık olursa olsun, bu şekilde kucultulmeyi kabul etmemeliydi tabi.

Yani o senin sorunun salak mısın Bi de sana koltuk mu çıkacam demeliydin. İlginç Bi tecrübe olmuş.

Profilde yazan yaş bilginiz doğru mu? Zira adam sizden 14 yaş küçük görünüyor.

Kimse böyle birşeyi haketmez diye dusunuyorum
Dolandırılma şeklin çok absürt. Hani borcum var vs gibi dolandırma olsa sen de aşıksın ok verirsin ama adama ben senin pezevengin miyim derler böyle bir şeyi kabul edecek kadar büyük bi aşk neyin nesidir benim kafam basmıyor.

Yani bir sene boyunca türlü romantizm ve vaatle isleniyorsun. Gözü kör oluyor insanın. Kimseye dilemem çok aşağılayıcı bir şekilde dolandirildim evet, ne olursa olsun oz saygım ağır basmaliydi ve o topa hiç girmemeliydim.

Onu bulmanin bir önemi yok aslında. Ben böyle insanlar var, ama aramızda, namuslu, saygıdeğer tipler olarak yasiyorlar demek için paylaştım. Ve belki uyarmak istedim, insanların yarattığı imaja, taktiği maskeye hemen inanmamali. Kalbini aciyorsun ve sistemli olarak kırıp dokuyorlar. Kendimize birini sevme izni vermeden önce gerçekten tanıyıp emin olmalı-nasıl henüz ben de bilmiyorum ama- bir şekilde temkinli davranıp gerçekten nasıl biri olduğunu bilmemiz gerekiyor. Bu bizim kendimize karşı sorumluluğumuz. Uzun zaman geçti üstünden, ama o dönem, intihara teşebbüs ettim ben, olan şeyin agirligini kaldiramadigim için. Ailem döndürdü ölümden. Allah'a sığındım, o adildir dedim, yapan bulur dedim devam ettim. Ama bugün çalıştığı dış kliniginin reklamını görünce, bu adam onurumu, gururumu paramparça etti, yetmedi telefonu açan arkadaşlarına bana hakaret ettirdi...bu adam neredeyse benim katilim oluyordu, ve hiç bir sorumluluk almadan devam etti, şimdi saygıdeğer bir işletmeci gibi dişlerini gösteriyor diye düşündüm ve yazdım...sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…