İtiraf

Melissa3030

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
14
20
Hani bazen bir kalp ağrınız vardır, derinlere gömersiniz ama hayat bir sekilde tekrar karşınıza çıkarır. Böyle bir şey itiraf etmek istiyorum. On yıl önce G.O. adında birine aşık olmustum. Manipulasyonun her şekli ile burnumdan getirmişti hislerimi. İlişkinin sonlarına dogru bir örneği veriyorum " anneme senden bahsettim, yakında tanistiracagim. Bir annem, bir sen, bende yeriniz bambaşka...Seninle hemen evlenmek istiyorum ama bir sorun var. Ben Van'da bir kızla birlikte olmuştum. İlk birlikte olduğu erkek bendim. Şimdi ya onunla evlenmeliyiz, ya da kızlık zarını diktirmemiz gerekiyor. Param yok, sen yardımcı olur musun diye" benden - sözde- bu iş için para almaya kadar götürmüştü işi... Sen salak mısın diyenleri duyuyor gibiyim. Ama gençtim, aşık olunca ve bir yıl yalanlarla manipüle edilince, buna bir de masum bebek yüzü eklenince, aptallasiyor insan. Parayı benden aldıktan sonra, bir sürü kızla ilişkisi olduğunu öğrendiğimde, konuşma gereği bile duymadı, bloklandim, aramalarıma Van'dan arkadaşları cevap verip asagiladilar falan. Berbattı yani... kısa süre sonra başka bir sürü kadına da aynı şekilde davrandığını, dolandırdığıni ogrendim. Bu pislik o dönem ustelik bir bekediyenin gençlik kolu başkanıydı birde. Şimdi yıllar sonra karşıma bir reklam çıktı instada, nisanta...dış kliniginde çalışıyor hastalarla 32 dışını gosterip reklam yapıyor, yorumlar saygı dolu falan... :) keşke teknoloji gelişse ve birine baktığımızda yaptığı bütün pislikler ekranda görünse...o zaman bu karaktersiz tıp de, saygılı, sözde dindar, efendi ahlaklı maskesine siginamazdi ve dünya daha adil bir yer olurdu.

Son düzenleme:
İlk başta bu başlıkta ne alaka bu giriş dedim diş hekimi olmuş ya. İğrenç karakterli insan demeye elim gitmedi. Merak etme hala devam ediyordur bir şekilde bu davranışlara. Ben senin olsam dişlerimi temizletmeye giderdim

Ben neden bulamadım ya halbü ki iyi bir stalkçıyımdırlink alalım şekerim ahahaha

2014 üyesi ve sadece 3 mesaj var hımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…