trisina kum tanesi... Kayıtlı Üye 10 Ocak 2011 5.035 23 20 Temmuz 2011 Konu Sahibi trisina #21 ve bir itiraf daha... bu şehirden çekip gitmek istiyorum bazen aslında kurulu düzenimi bozmak hiç bana göre değil ama bu aralar sadece eşim çocuklarımla olmak istiyorum sonra kendime kızıyorum çok mu bencilim diye.. galiba ben en iyisi bir psikoloğa gideyim
ve bir itiraf daha... bu şehirden çekip gitmek istiyorum bazen aslında kurulu düzenimi bozmak hiç bana göre değil ama bu aralar sadece eşim çocuklarımla olmak istiyorum sonra kendime kızıyorum çok mu bencilim diye.. galiba ben en iyisi bir psikoloğa gideyim
trisina kum tanesi... Kayıtlı Üye 10 Ocak 2011 5.035 23 20 Temmuz 2011 Konu Sahibi trisina #22 ve son İTİRAF ... içimde tarifi imkansız bir öfke var taşacak sel gibiyimm mümkün olsa dünyadaki tüm kötü insanları göndermek isterim cehenneme şehitlerimize içim kanıyor canım yanıyor paramparçayım anlatmam mümkün değil ... üç günlük dünyayı kendi rantlarına göre kurmak isteyenlere sinir oluyorum bu vatan vatan olabilmek için ne canlar feda etti ama ARTIK YETEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ve son İTİRAF ... içimde tarifi imkansız bir öfke var taşacak sel gibiyimm mümkün olsa dünyadaki tüm kötü insanları göndermek isterim cehenneme şehitlerimize içim kanıyor canım yanıyor paramparçayım anlatmam mümkün değil ... üç günlük dünyayı kendi rantlarına göre kurmak isteyenlere sinir oluyorum bu vatan vatan olabilmek için ne canlar feda etti ama ARTIK YETEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
trisina kum tanesi... Kayıtlı Üye 10 Ocak 2011 5.035 23 10 Eylül 2011 Konu Sahibi trisina #23 itiraf ediyorum diyet yapmak çooook zooorrrrrrr......:95: ya ben hem yemek yemek hem zayıflamak istiyorum yaaaa:84::84::84::84:
itiraf ediyorum diyet yapmak çooook zooorrrrrrr......:95: ya ben hem yemek yemek hem zayıflamak istiyorum yaaaa:84::84::84::84: