İtiraf edebilmek

trisina

kum tanesi...
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
5.035
23
bazen duygulardır bazen yaşananlar bazen ilişkilerimizde yaşadıklarımız yada yaşayamadıklarımız
ititraf edemediklerimiz kendimize ve çevremize, bazende itiraf etmek çok zordur ama rahatlamak
istersin... hadi hep beraber başlayalım umarım konu daha önce açılmamıştır ...
hepimize iyi paylaşımlar......:82:

Son düzenleme:
ben çok uyumluyumdur aslında bana yapılana çok ses çıkarmam alttan alırımm vs.. ama bazen itiraf ediyorumm cadolozun teki olmak istiyorum.. durup durduk yerde benim sinirlerimi zıplatan, ortada fol yok yumurta yokken bana laf sokmaya uğraşan sürekli her lafa atlayan bir şahsı saçlarından sürükleyip tek tek saçlarını yolmak istiyorum....:KK4:

Tamam itiraf ediyorum.. malesef göründüğüm kadar umursamaz değilim sinek küçük mide bulandırır işte.
Hemen kafaya takar moralimi sıfıra çekerim.
Ve itiraf ediyorum ki çok çirkefleşebiliyorum :KK53:

itiraf ediyorum simdilik herseyine eywallah dedigim kendini begenmis ne isterse onu herkese kabul ettirebilecegini zanneden ki sadece cirkefligi bitsin diye kabul ettigimiz kiza tahammulum bir gun bitecek gibi. Ve o an onu oyle bir bozacagim ki bi daha beni hayatinda gormek istemeyecek

bende bugün bir itiraf yaptım ama tutamadım içimde:18:
o kadar berbat bi gündü ki,olayın seyri farklı ilerledi ve.....:KK52:
bilmiyorum nolcak:KK58:

dışarıdan güçlü, her ne kadar herşeyi hallediyor gibi gözüksemde aslında ,ders,ev,iş,eş hepsini idare etmek artık çok yoruyor beni dinlenmek istiyorummmmm:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

her ne kadar ses çıkarmasamda bazen herkesin benden birşeyler beklemesine çok bozuluyorummm çünkü benden kapasitemin üstünde şeyler bekliyorlar.. ve itiraff bende hayır demek istiyorumm..

Ne kadar güçlü, neşeli, pozitif, tınmaz gibi görünsem de içimde acılarım var.... geceleri yastığımı ıslatan gözyaşlarım var.......

zamanında beni okutmayan anne babama inat açıköğretim fakültesine yazıldım
ama itiraf ediyorum nok gb gidiyo.evli ve bir çocuklu olmama rağmen buna aglayabiliyorum
nie ağladımı soran eşime günlük bahaneler buluyorum

itiraf ediyorum misafirlikte sevmediğim ikramlar için dietteyim diorum eve geldiğimde sabaha kadar dietimi bozuyorum ve dieti bozduğum için çok üzülüyorum:KK9:

her türlü duygumu paylaşırım hiç çekinmeden...bir mutluluğum var ise,ışık hızınla yedi mahalle öğrenir bunu.fevriyimdir aynı zamanda,çenemi tutamam ve bir şeye kızmışsam bunu da kimse kaçırmaz.bağırıp kızmakta çekinmem de,haklı olduğumu bildiğim sürece beni hiç birşey engellemez.eşime duyduğum sevgi de hep ortadadır,herkes bilir ne kadar derinden sevdiğimi ve kaybında(allah gecinden versin)peşinden gideceğimi.kin ve nefretim yoktur,gariptir bunu da herkes bilir!kısacası içim neyse dışım da odur,olduğu gibi de herkesle paylaşırım,bir tek acımı kimse bilmez,üzüntümü ve kırıldığım noktaları.bir tek bunları paylaşamam kimseyle,kelimeler ağızımda büyür,en derine gömerim tüm acılarımı.
annemin mezarında bu yüzden ağlayamamışımdır,alt dudağımı ısrmaktan nasıl yara olduğunu ne siz sorun ne ben söyleyeyim.bir tek allah şahidimdir bu anlarıma,tek o bilir geceleri nasıl ağladığımı...14 yıldır evliyim,eşim hiç mi kırmadı beni?kırdı elbet,ama o asla nerde beni en derinden yaraladığını hiç bilmez...bilemez...ve itiraf ediyorum,bu huyumdan nefret ediyorum,değiştirmek için çok çabaladım ama derler ya,bir insan 7sinde neyse 70inde de o olur diye,sanırım benimki de bööle bi durum!

Henüz emin değilim ama sevgilimin bana olan sevgisi bittiyse.. bunu kabullenemiyorum,yediremiyorum.. Bunu hırs yapacağım gibi gözüküyor.İlişkimiz bitecekse bile bitiren o olsun, benim üstüme kalmasın. İlerde birgün pişmanlık onda kalsın istiyorummmm

hayatta hiçkimseyi ve kimseninde hiç birşeyini kıskanmadım ama itiraf ediyoruumm kocişimi deli gibi kıskanıyorummherkesten ve herşeydennnn ama bunu sadece size itiraf ediyorum henüz kocişe bile sölemediimm.. :KK9:

Konu içeriği nedeniyle "İtiraflarımız"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

son birkaç gündür düşüncelerimden dolayı kendime çok kızıyorum her ne kadar kendime geçerli bahaneler bulsamda aslında bunların doğru olmadığını şimdi itiraf ediyorumm...

itiraf edeyim eşimin sinir olduğum huylarına bende sahip olmaya başladımm ... ona yaptığı için klızdığım hareketleri bende oğluma yapıyorum ... körle yatan şaşı kalkar demişler doğru galiba...:KK1:

itiraf ediyorummm

kimseye hayır diyemiyorum

bahaneler bile uyduramıyorum

bu huyumu sevmiyorum

kırılacaklar diye kendimi kırıp döküyorum

bu beni yıpratıyor

değermi başkaları için diyorum

sonra değmediğini düşünüp

onlar içinde kendimi yıpratıyorum

bu huyumu değiştirmek için herşeyi yapabilirim...:KK14:

X