- 12 Mayıs 2017
- 2.613
- 1.856
- 133
- 34
Alıyorum ama kalıyor yani kullandığım markayı değiştirdim gene de kaldı vivit mi neydi yani başkası alımca tertemiz çıkıyorE onunla çok güzel oluyo alamiyo musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alıyorum ama kalıyor yani kullandığım markayı değiştirdim gene de kaldı vivit mi neydi yani başkası alımca tertemiz çıkıyorE onunla çok güzel oluyo alamiyo musun
Ya böyle kapkara bazılarının kolu.ben yemek bile yiyemem şahsen midem bulanıyor ..insanlar o şekilde Nasıl duruyor ilginç .,Evet benim çok dikkatimi çekiyor sanki herkesin de çekiyor gibi geliyor
Birkaç sefer jiletle traş et böylece sertleşicekler daha sonrasında lazerle kurtulmak en temiz işLazer çözmez kolundaki tüyler çok ince demişti lazer merkezindeki kadın
Canim sen yapamiyosunxur o zaman ben aliyorum tertemiz oluyoAlıyorum ama kalıyor yani kullandığım markayı değiştirdim gene de kaldı vivit mi neydi yani başkası alımca tertemiz çıkıyor
Denedim de kolumun üstü hiç acımadı dirseğe kadar olan kısım çok acıdı sizin de böyle miEpilasyon makinesiyle al gitsin çok pratik oluyor bence.
Denedim de kolumun üstü hiç acımadı dirseğe kadar olan kısım çok acıdı sizin de böyle mi