• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İtici mi

Ben de ağda bantlarıyla alırım kollarımı önce çakmakla ısıtırım yanlız rahat ve pratik oluyor ,hem de elime yüzüme bulaştırmadan temiz oluyor . ;)

Kendiniz alin. Yapamam demeyin. Ben de hic bilmiyordum. Bir denedim oldu.
Hep gittiginiz yere de danisin. Ben bi yaptim baya iyi oldu. Kuaforume gosterdim bir iki taktik soyledi. (Yazin baska yerde oldugum icin ona gidemiyordum) hep gittigin yerse ve artik gidemeyeceksen anlayisli karsilayip yardimci olurlar.

Aldırmamak itici falan değil. Anvak diyorsan ki beni rahatsız ediyor, aldır gitsin. Tamamen senin seçimin olmalı, kim ne der diye düşünme. Şimdi gittiğin güzellik merkezinde kullanılan ağda markasını öğrenip onu kullanan yerleri araştırabilirsin.

Her yerinizi aldiniz bi ora mi kaldi hanimlarrrr:) oyoyoy en zoru yuz bence.. almak istiyorum bende ya da sarartmak ama henuz bise yspmadim.. cogalmasini ya da sertlesmesini istemiyorummm

itici falan değil.
kol ya bu kol. kolumuzda da kıl olsun bi zahmet.
doğalı, normali bu. valla açık konuşayım ben bacaklara ağda yapmayı bile saçma buluyorum, hele ki kol… almak çok manasız geliyor bana ve alınmış halini güzel de bulmuyorum.

Denedim de kolumun üstü hiç acımadı dirseğe kadar olan kısım çok acıdı sizin de böyle mi

Ben şu an ağdayla alıyorum ama acımıyordu çok fazla. Acı eşiğim yüksek biraz gık çıkarmıyorum genitalde falan.
Soğuk ağda bandı da olur.

kol için dışarıya gitmekle uğraşmazdım ben olsam. yıllardır makine ile alıyorum. tavsiye ederim.

Back