• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İtici mi

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
34
Kızlar ben kol yüzeyimi ağdayla aldırıyordum bir güzellik merkezinde sürekli de aynı yere giderim. Başka yere gitmiştim iki kez kolum alerji olmuştu.O yüzden hiç değiştirmem. Aslında çok tüylü de değil kolum ama gözüme batıyor. Şimdi yaşadığım şehir değişecek bir güzellik merkezi bulabilecek miyim bilmiyorum. Bulsam da alerjik reaksiyon vermesinden korkuyorum cildimin. Aldırmayı bırak dedi annem senin çok az tüyün göze batmıyor dedi ama takıntı yaptım galiba aldırmamak çok itici mi sizce. Veya tüy sarartıcı mı kullansam iyi bir ürün var mı bildiğiniz

Kendin almayi niye denemiyosun ki bende kendim alırım benimde çok yok hatta aldıkça bitiyo

Kızlar ben kol yüzeyimi ağdayla aldırıyordum bir güzellik merkezinde sürekli de aynı yere giderim. Başka yere gitmiştim iki kez kolum alerji olmuştu.O yüzden hiç değiştirmem. Aslında çok tüylü de değil kolum ama gözüme batıyor. Şimdi yaşadığım şehir değişecek bir güzellik merkezi bulabilecek miyim bilmiyorum. Bulsam da alerjik reaksiyon vermesinden korkuyorum cildimin. Aldırmayı bırak dedi annem senin çok az tüyün göze batmıyor dedi ama takıntı yaptım galiba aldırmamak çok itici mi sizce. Veya tüy sarartıcı mı kullansam iyi bir ürün var mı bildiğiniz
Sakın sarartıcı kullanma gittigin yerde araştır agdaya devam et ki eger tüylerinde azalma yoksa imkanın varsa lazer epilasyon derim ama kol çok zor azalan bölge

Kol makine ile çok rahat alınıyor ya da soğuk ağda bantları ile. İtici değil ama bir kere alınca insan hep almak istiyor. Sarartıcı kullanacağın zaman da sesuninkini öneririm daha az tahriş ediyor, vivet yakıyor cildimi genelde.

Kendin almayi niye denemiyosun ki bende kendim alırım benimde çok yok hatta aldıkça bitiyo
Kendim güzel alamıyorum kalıyor yani hangi marka ağda kullanıyorsunuz aslında ısıtan makinem bile var ama güzellik merkezinde daha güzel alıyorlar

Kol makine ile çok rahat alınıyor ya da soğuk ağda bantları ile. İtici değil ama bir kere alınca insan hep almak istiyor. Sarartıcı kullanacağın zaman da sesuninkini öneririm daha az tahriş ediyor, vivet yakıyor cildimi genelde.
Aynen aldıktqn sonra daha çok dikkatimi çekti zaten bir alınca sürekli alasım geldi

Bende de çok az vardı ama sevmediğim için alırdım. Şimdi lazere gidiyorum. Her yer güzellik merkezi kaynıyor birininki alerji yapsa diğeri yapmaz bulursunuz yani rahat olun.

Kendin al .bence kötü duruyor ya kıl kolda.
Lazer yaptırmak istedim görmez çok ince dedi gittiğim merkez .
Bende ağdayla alırım her ay

Kendim güzel alamıyorum kalıyor yani hangi marka ağda kullanıyorsunuz aslında ısıtan makinem bile var ama güzellik merkezinde daha güzel alıyorlar
Canim kartuş agdam var benim çok rahat oluyo vivet sesu farketmez ikiside güzel kullandim ikisinide

O
Lazer çözmez kolundaki tüyler çok ince demişti lazer merkezindeki kadın
O zaman lazer olmaz zaten kalın bile olsa çok zor bitiyor ama sarartma kalınlaştırıyor hiç tavsiye etmem

Back