- 12 Mayıs 2022
- 300
- 186
-
- Konu Sahibi Beyazcicekkk
Yok zor buldum zaten bu insanlardan kurtulsam rahat bi nefes alıcamda iştetayin işiniz yoksa iş yerınızı değiştirin kötüyle uğraşılmaz
Öyle evet ama zor buldum bide bu tarz sıkıntılarımdan kurtulsam çok iyi olucak yani dayanılmayacak gibi olsa gerçekten hemen bırakırım ama Allah yardım ediyorGecmıs mesajlarınıza baktım siz uzun zamandır iş yerınde mutlu değilsiniz zaten iş heryerde bulurum sorun değil die de bi mesajına var . Yani aylardır neden eziyet çekiyorsunuz ki.. üstelik moobınng çok çok aşağılayıcı bı durum
Bu konuda bahsettigim kişilerle ben aynı saatlerde çalışmaya bi kaç aydır başladım ama istemiyorum sorun burda kurtulmak istiyorum...Valla sizin aylaaaaaarrr öncesinden yazdığınıza göre kurtulacak sevıyede değilsiniz üstelik de dışlanmış hissediyorsunuz … kendınıze piskolojik olarak zarar veriyorsunuz … Emin olun iyi bi iş yerı bulursunuz ,ama o psikolojiyi düzeltmek için seneler harcayabılırsınız yazık etmeyin kendınıze
Hakkınızda hayırlısı olsun o zaman ne diyim .Bu konuda bahsettigim kişilerle ben aynı saatlerde çalışmaya bi kaç aydır başladım ama istemiyorum sorun burda kurtulmak istiyorum...
Basetmeyi öğren,her gelenle sorun yaşanıyorsa sende de birşeylervvarBu konuda bahsettigim kişilerle ben aynı saatlerde çalışmaya bi kaç aydır başladım ama istemiyorum sorun burda kurtulmak istiyorum...
Çok teşekkür ederiimmerhaba. isim vermek yasak mı bilmiyorum ama Eymen Özdemir diye bir zikir sayfası var, meşhur fotoğraf paylaşımı yapılan sosyal medya uygulamasında. mobbing duası var ona bakın isterseniz aratırsanız çıkar
Ya biz nöbet usulü çalışıyoruz ve onlarla aynı güne denk geliyor ben başka vardiyaya gitsinler istiyorum aynı ortamda saatlerce bulunmak istemiyorumDualarla kurtulmak derken nasıl bir kurtuluştan bahsediyorsunuz ? İşten çıksınlar ya da tayinleri çıksın veya yok olsunlar falan mı ? Bir ben mi anlamadım bu kurtulmanın altındaki anlamı anlamadım ki :)