İşyerindeki birisinden kurtulmak için dua esma bilen var mı ?

Beyazcicekkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2022
300
186
Keyfi degil kesinlikte gerçekten berbat insanlar ve kurtulmak istitorum gerçekten tüm moral mptivasyonumu sıfırlıyorlar. Haksızlıkta var tabi işin içinde ve bu insanlardan kurtulmam için dua esma vs bilen var mı? Ve şunu söyliyim arkaları saglam bu yüzden insanlarla ugraşmaktan çekinmiyorlar

Gecmıs mesajlarınıza baktım siz uzun zamandır iş yerınde mutlu değilsiniz zaten iş heryerde bulurum sorun değil die de bi mesajına var . Yani aylardır neden eziyet çekiyorsunuz ki.. üstelik moobınng çok çok aşağılayıcı bı durum

Gecmıs mesajlarınıza baktım siz uzun zamandır iş yerınde mutlu değilsiniz zaten iş heryerde bulurum sorun değil die de bi mesajına var . Yani aylardır neden eziyet çekiyorsunuz ki.. üstelik moobınng çok çok aşağılayıcı bı durum
Öyle evet ama zor buldum bide bu tarz sıkıntılarımdan kurtulsam çok iyi olucak yani dayanılmayacak gibi olsa gerçekten hemen bırakırım ama Allah yardım ediyor

Valla sizin aylaaaaaarrr öncesinden yazdığınıza göre kurtulacak sevıyede değilsiniz üstelik de dışlanmış hissediyorsunuz … kendınıze piskolojik olarak zarar veriyorsunuz … Emin olun iyi bi iş yerı bulursunuz ,ama o psikolojiyi düzeltmek için seneler harcayabılırsınız yazık etmeyin kendınıze

Valla sizin aylaaaaaarrr öncesinden yazdığınıza göre kurtulacak sevıyede değilsiniz üstelik de dışlanmış hissediyorsunuz … kendınıze piskolojik olarak zarar veriyorsunuz … Emin olun iyi bi iş yerı bulursunuz ,ama o psikolojiyi düzeltmek için seneler harcayabılırsınız yazık etmeyin kendınıze
Bu konuda bahsettigim kişilerle ben aynı saatlerde çalışmaya bi kaç aydır başladım ama istemiyorum sorun burda kurtulmak istiyorum...

İş yerindeki birisinden kurtulmak için duasi olan varsa iletsin orası ayrı ancak böyle şeyler yapmaktan ziyade baş etmeyi ve mucadele etmeyi öğrenmelisiniz.
7 yıldır aynı yerde çalışıyorum. Dislandigim zamanlar mi olmadı, çok kötü hissettiğim zamanlar mi olmadı, müdürüm tarafindan mobbinge uğradığım zamanlar mi olmadı. Hepsinin altından mücadele ederek kalkmak zorundaydım. Tek bir kozunuz olsun; işinizi iyi yapmak. Görmemezlikten gelin. Bu işin başka oluru yok.

merhaba. isim vermek yasak mı bilmiyorum ama Eymen Özdemir diye bir zikir sayfası var, meşhur fotoğraf paylaşımı yapılan sosyal medya uygulamasında. mobbing duası var ona bakın isterseniz aratırsanız çıkar

Dualarla kurtulmak derken nasıl bir kurtuluştan bahsediyorsunuz ? İşten çıksınlar ya da tayinleri çıksın veya yok olsunlar falan mı ? Bir ben mi anlamadım bu kurtulmanın altındaki anlamı anlamadım ki :)

Dualarla kurtulmak derken nasıl bir kurtuluştan bahsediyorsunuz ? İşten çıksınlar ya da tayinleri çıksın veya yok olsunlar falan mı ? Bir ben mi anlamadım bu kurtulmanın altındaki anlamı anlamadım ki :)
Ya biz nöbet usulü çalışıyoruz ve onlarla aynı güne denk geliyor ben başka vardiyaya gitsinler istiyorum aynı ortamda saatlerce bulunmak istemiyorum

X