Isyerinde terfi beklerken saglam kazik yemek

Yorumlariniz icin esinize de tesekkur ederim.

Söz ucar yazi kalir, hakikaten elimde yazili bir belge yok.

Basvurulara agirlik vermeye devam, zira burada bundan tek adim ileri gidemeyecegim 2.kez belli oldu
O zaman siz mail atın elinizde kanıt olsun mahkeme sözünden önce. " siz bana ... Ay önce olumlu düşündüğunuzu söylemistiniz sonrasında başka birini aldınız istifa etti ve tekrar başka birini almak istediğinizi bunun ben olmaycgmi soylediniz. Neye istnaden diye sorun ama mailde daha çok sizi uygun gördüğünde söylediği cümleleri yazın ki kanıt olsun"

Inanin bunun Mobbing olabilecegini dusunmemistim. Kendimden nefret edecek, kendimi kucuk gorecek hale geldim. Dusunsenize olay "depoda istedigin seyleri forkliftle kendin almaya" basla noktasina geldik.
Kendi isimi kurmak benim de hayalim, ki Istanbulda yaptim, hem de Odtu ve Tubitakin karsiliksiz hibeleri ile kurduk sirketi 3 kisi, olmadi kapattik. Yine firsatim olsa, yine ugrasirdim.

Almanyada oldugunuz icin sizleri de bilgilendirmeyim, Arbeits Agentur Hala hazirda isiniz olsa bile, devlet yardimi almasaniz bile, size Yeni is bulma ya da kariyeri degisikligi vs konusunda ucretsiz danismanlik veriyormus.
Ahhh Betriebsrat....benim Firma "lohnhersteller" yani fason Firma, burda sayi itibariyle kurulamiyor.

Sizin hataniz bu kadar ardi arkasi olmayan, fason bir sirkette kariyer yapmayi hayal etmeniz. Boyle bir yerde en fazla nereye kadar yukselebilirsiniz ki? Ki zamaninda start up kurmus bir insan olarak sizin beklentinizi daha yuksek tutmaniz lazim. Ne isiniz var orada?

Sizin hataniz bu kadar ardi arkasi olmayan, fason bir sirkette kariyer yapmayi hayal etmeniz. Boyle bir yerde en fazla nereye kadar yukselebilirsiniz ki? Ki zamaninda start up kurmus bir insan olarak sizin beklentinizi daha yuksek tutmaniz lazim. Ne isiniz var orada?
Issizkikten devlet yardimina muhtac oldugum o zamanlarda, Korona doneminde 200+ basvuru yapip tek olumlu cevap aldigim Firma bu oldugu icin isi Kabul etmekten Baska carem Mi vardi? Ama Su konuda haklisiniz, burada cidden ne kariyeri?!?

X