İşyerinde kıyafetlerime sinen kokular

ncfdre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
21
7
34
Arkadaşlar merhaba,konuyu doğru yerde açmışımdır umarım.
Ben bitkisel üretim yapan bi şirkette çalışıyorum ve bu ürünlerden kaynaklanan kokular kıyafetlerime siniyor. Kekik karanfil vs bildiğiniz aktar kokusu gibi yani dolabımın kapağını hiç kapatamıyorum giymediklerime de sinmesin diye..düşünüyorum düşünüyorum aklıma gelmiyor bu kokulardan nasıl kurtulurum..hiçbir kıyafetimi bir kereden fazla giyemiyorum hadi bluzlar neyse de pantolonları sürekli yıkayıp ütülemem gerekiyor..aklınıza bişey gelir de yazarsanız çok sevinirim..

koku için bir şey diyemem onu engellemek mumkun değil gibi ama utu yapmadan da utulu gibi duran pantalonları tercih edebilirsin . biraz tembel ruhlu olduğum için ben oyle tercih ediyorum

Konuyla hiiiç alakası yok ama o kediyi istiyorummmm

Uzunca biraz kalin bir kumastan onluk giyseniz nasil olur ki?
Alıntı yaptım oldu mu bilemiyorum ama ben üretimde çalışmıyorum finansçıyım oyüzden mümkün değil önlük giymem
Eskiden dolmuşlarda falan çok parfüm sıkanlardan rahatsz olurdum şimdi nerdeyse parfüm banyosu yapıyorum..bahsettiğiniz spreylere bir bakayım bakalım sadece havalandırmam yeterli olmuyor çünkü..ayrıca pantolonlara da dikkat ederim bundan sonra şimdiye kadar hiç aklıma gelmemişti tesekkür ederim hepinize
Ayrıca kedi keşke benim olsaydı internetten buldum onu kedi videoları fotoğrafları beni çok güldürüyor da

sadece iş yerinizde giyeceğiniz kıyafetler olsa mesela oraya gidince giyin çıkarken soyun sadece bir fikir uyar mı uymaz mı bilemedim

Aklıma gelmedi değil bi daha önce plazada çalışmıştım orda genelde spor ayakkabıyla gelip topuklularını işyerinde giyiyorlar çünkü ama zaten çok önemsemediğim şeyleri şirkette giyiyorum daha doğrusu arkadaşımla vs buluşurken giyceğim kıyafetleri giymiyorum..buzdolabına süt falan koyunca kokuyu çeker ya hani belki ona benzer bi çözümü vardır da benim haberim yoktur diye sorayım dedim..abim var benim aramızda da 1,5yaş var haliyle çocukken erkek gibiydim sonrada ev işlerine evle alakalı şeylere hiç ilgim olmadı herşeyi annem hallederdi şimdi iş başa düşünce tabi mecbur öğrenmeye çalışıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…