erkeklerınde traslı takımlı kıravatlı gomleklı olmasını ıstıyorlarBen olsam bana ne giyineceğime kadar söyleyen bir yerle çalışmak istemezdim. Elbette herkes bakımlı temiz titiz görünmeli ama makyaj yapmadığı halde makyaj yaptırmak, topuklu giymediği halde topuklu giydirmek kadını metalaştıran, kadınlık olgusunu piyasaya süren bir durum.
her ısyerının kendıne gore durumu vardır en basta gıyım konusunda konusmuslar sızde tamam demıssınız esneklık tabıkı saglamazlar sıze ozel nıye esneklık saglasınlar dusunsenıze mesela bankada calısıyorsunuz tayt ustune tshırt olur mu olmaz
kolsuz elbısenız varsa ustune ceket gıyersınız ılk ay bırbırıne uydurarak ıdare edersınız maasınızı alınca da kıyafet alırsınız elbıse kombını en kolay ve rahatı kolsuz elbısenın uzerıne 3 ceket 2 gomlek ıle iş cozulur ıster jıle gıbı kullanırsınız ıster takım gıbı dondurup dondurup gıyersınız
ıse gelene kadar ayagınızda babet veya oxford ayakkabı olur ıs yerınde topuklunuzu gıyersınız ?
Ben olsam bana ne giyineceğime kadar söyleyen bir yerle çalışmak istemezdim. Elbette herkes bakımlı temiz titiz görünmeli ama makyaj yapmadığı halde makyaj yaptırmak, topuklu giymediği halde topuklu giydirmek kadını metalaştıran, kadınlık olgusunu piyasaya süren bir tutum.
erkeklerınde traslı takımlı kıravatlı gomleklı olmasını ıstıyorlar
bır dusturu olmazsa mıllet ıse pıjamayla bıle gıder
cam bebek gıbı yapan ısyerlerı hıc gormedım o kadar ıs ortamı gordum hıc cam bebek yapanı gormedımDustursuz olmasın tabi. Ama kimse kimseyi cam bebek gibi süsleyip paketleyip üstüne bide ürün gibi kurdela kondurma hakkına sahip değil. Erkek için de geçerli bu.
Ben de istemezdim ama İstanbul böyle.
notere gırdıgımde kıyafet kuralı vardı klasık gıyınmek zorundasınız bluz etek gomlek elbıse falan spor ayakkabı asla olmazBen katılıyorum. Konu sahibesi önceki teklifleri kurumsal diye istememiştim yanlış hatırlamıyorsam. Burası holding, gayet iyi kıyafete sebep çöpe atmak olmaz.
Konu sahibesi bluzu evden giyer, eteği Trendyoldan alır idare eder diye düşünüyorum. Maaş çekini kapınca da birkaç parça daha alır