Evli değil . Yönetim personeli olduğum için tüm şeceresi elimdeEvli olabilir
Sabaha kadar yazıştığınız adama birden sert yapmanız deli bir görüntü vermiş olabilirSohbet sabahında devam edince ben korktum ve aramızda hiç bir şey olmayacağını direkt sert bir üslup ile söyledim
Ben de aynı sebeplerden uzak durmaya çalışıyorum . Kendisine de söyledim işyerinin pisliklerine alet olmak istemiyorum diye . O da ben seni alet etmem , özel hayatımı da kimseyle paylaşmam vs dedi . Ben de üzerine iki sözünle sana koşulsuz güvenmemi bekleyemezsin dedim .Daha iyi. İş ortamında mesafe iyidir. Aman dikkat edin adam arkanızdan atıp tutabilir, evli çıkabilir, arkadaşlarıyla iddialaşmış bileolabilir. O kadar çok çirkinlikler gördüm ki paronayak oldum
İş yerinden başka kimlerle flörtleşiyor acaba?İşyeri konusunda gizliliğe önem verdiğini ve söyledi
Sabaha kadar yazıştığınız adama birden sert yapmanız deli bir görüntü vermiş olabili
Sohbet sabahında devam edince ben korktum ve aramızda hiç bir şey olmayacağını direkt sert bir üslup ile söyledim .
onda da akşamlara sana ulaşmak ne mümkün yazdım kendisi ise “ben de yoluma bakıyorum :)” dedi
Biraz saçma bir bakış açısı. Neden daha aptal olsun ki beyaz yakalılar? Çoğu mavi yakalıdan daha çalışkan daha akıllı. Ki mavi yakalı dediklerimizin çoğu vasıfsız eleman. Yani duyar kascam diye beyaz yakalıları bu denli gömmeye gerek yokbiz beyaz yakaların geneli daha aptal olduğu için kendimizi düşük mayışımıza rağmen önemli hissettirmek adına böyle saçma bir tanım uydurmuş kapitalistler.
Hem istiyorsun hem de sert bir dille "hımm bana bak bana bak bizden bir şey olmaz" nutuğu atıyorsun ? Bu ne perhiz ne lahana turşusu ? Adam da yoluna bakıyor işte olur da peşine düşersen de cepte kal diye kadir inanır bakışı atıyo.Merhaba kızlar
Hemen konuya gireceğim
Ben beyaz yaka olarak çalıştığım firmada mavi yaka çalışan bir bey var. İş sebebi ile ortak noktamız olmadığı için çok sohbetimiz yok . Bir kaç ay önce sosyal medyada takipleşmeye başladık . Fakat hiç iletişim kurmadık .kendis benden 4 yaş büyük ve akrep burcu . Oldukça da yakışıklı . Hep yakışıklı bulmuşumdur ama hiç farklı bir niyetle bakmadım. Kadınlar gününde instagram üzerinden yazdı
O gün sohbet sardı sabah 5ekadar yazıştık . Bu sürede sert duruşum olduğu için yaklaşmaya çekindiğini oysaki gülmenin çok yakıştığını falan söyledi. Uzun süredir gözlemlediğini belirtti . Sohbet sabahında devam edince ben korktum ve aramızda hiç bir şey olmayacağını direkt sert bir üslup ile söyledim . Yanlış anladığımı kötü niyeti olmadığını sadece beni tanımak için meraklı olduğunu söyledi . İşyeri konusunda gizliliğe önem verdiğini ve söyledi . Sonra bir kaç defa yazıştık bir defa da telefonda konuştuk . Fakat sonrasında bi soğukluk oldu . Geri çekildi gibi hissediyorum sanırım en son 10 gün önce yazıştık onda da akşamlara sana ulaşmak ne mümkün yazdım kendisi ise “ben de yoluma bakıyorum :)” dedi ve ben cevap vermedim o da tekrar yazmadı . 10 gündür sıfır iletişim var . Önceden yanlışlıkla gözgöze gelsek kafasını çeviriyordu ya da kaçıyordu . Son dört gündür devamlı göz göze geliyoruz ve kafasını çevirmiyor . Bugün son olarak o yürürken oturduğum yerde beni görünce duraksadı uzun süre bakıştık sonra bana gülümsedi . İlk defa işyerinde böyle bir şey yaşadık . Kafam aşırı karıştı . Neler oluyor