• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerinde flört

xxzge

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13
Puanlar
3
Merhaba kızlar
Hemen konuya gireceğim
Ben beyaz yaka olarak çalıştığım firmada mavi yaka çalışan bir bey var. İş sebebi ile ortak noktamız olmadığı için çok sohbetimiz yok . Bir kaç ay önce sosyal medyada takipleşmeye başladık . Fakat hiç iletişim kurmadık .kendis benden 4 yaş büyük ve akrep burcu . Oldukça da yakışıklı . Hep yakışıklı bulmuşumdur ama hiç farklı bir niyetle bakmadım. Kadınlar gününde instagram üzerinden yazdı
O gün sohbet sardı sabah 5ekadar yazıştık . Bu sürede sert duruşum olduğu için yaklaşmaya çekindiğini oysaki gülmenin çok yakıştığını falan söyledi. Uzun süredir gözlemlediğini belirtti . Sohbet sabahında devam edince ben korktum ve aramızda hiç bir şey olmayacağını direkt sert bir üslup ile söyledim . Yanlış anladığımı kötü niyeti olmadığını sadece beni tanımak için meraklı olduğunu söyledi . İşyeri konusunda gizliliğe önem verdiğini ve söyledi . Sonra bir kaç defa yazıştık bir defa da telefonda konuştuk . Fakat sonrasında bi soğukluk oldu . Geri çekildi gibi hissediyorum sanırım en son 10 gün önce yazıştık onda da akşamlara sana ulaşmak ne mümkün yazdım kendisi ise “ben de yoluma bakıyorum :)” dedi ve ben cevap vermedim o da tekrar yazmadı . 10 gündür sıfır iletişim var . Önceden yanlışlıkla gözgöze gelsek kafasını çeviriyordu ya da kaçıyordu . Son dört gündür devamlı göz göze geliyoruz ve kafasını çevirmiyor . Bugün son olarak o yürürken oturduğum yerde beni görünce duraksadı uzun süre bakıştık sonra bana gülümsedi . İlk defa işyerinde böyle bir şey yaşadık . Kafam aşırı karıştı . Neler oluyor

Sohbet sabahında devam edince ben korktum ve aramızda hiç bir şey olmayacağını direkt sert bir üslup ile söyledim
Sabaha kadar yazıştığınız adama birden sert yapmanız deli bir görüntü vermiş olabilir

Daha iyi. İş ortamında mesafe iyidir. Aman dikkat edin adam arkanızdan atıp tutabilir, evli çıkabilir, arkadaşlarıyla iddialaşmış bileolabilir. O kadar çok çirkinlikler gördüm ki paronayak oldum
Ben de aynı sebeplerden uzak durmaya çalışıyorum . Kendisine de söyledim işyerinin pisliklerine alet olmak istemiyorum diye . O da ben seni alet etmem , özel hayatımı da kimseyle paylaşmam vs dedi . Ben de üzerine iki sözünle sana koşulsuz güvenmemi bekleyemezsin dedim .

Doğrudur başta tamamen iş arkadaşı gibi konuştum fakat seviye flirty bi hal alınca bir de devamı gelince devamlılık söz konusu olacak ve iş ortamında çirkin durumlarla yüzleşmek zorunda kalma ihtimalinden korktum açıkçası .

Sohbet sabahında devam edince ben korktum ve aramızda hiç bir şey olmayacağını direkt sert bir üslup ile söyledim .
onda da akşamlara sana ulaşmak ne mümkün yazdım kendisi ise “ben de yoluma bakıyorum :)” dedi
images (12).webp

Hem adama sert yapıp aramızda bir şey olmaz diyorsun, hem de uzaklaşınca sana ulaşmak ne mümkün yazıyorsun. Çok yanlış adımlar bunlar, elinden kaçırınca peşinden koşuyor gibi olmuşsun. Daha fazla bakışlara falan anlam yükleme bence, kimseye malzeme verme.

şu beyaz yaka mavi yaka olayına da acayip tilt oluyorum. biz beyaz yakaların geneli daha aptal olduğu için kendimizi düşük mayışımıza rağmen önemli hissettirmek adına böyle saçma bir tanım uydurmuş kapitalistler. hepimiz dümdüz işçiyiz, giyin tulumları.

İş yerinde dedikodu çok döner ancak siz de iki flört edeceksiniz diye sanki pavyona düşecekmiş gibi çekinmişsiniz. O da sert abi triplerine girip ben seni düşürmem demiş falan. Ne saçma.
Flört edip yine gözden uzak yaşayıp ciddi ilişkiye geçene kadar kimseye söylemeden yürütülebilirdi.
Çok fazla gizlilik de iyi değil. Adam belli ki sizden başkalarıyla da flört ediyor iş yerinde.
Ayrıca mavi yaka olup ne tür iş yaptığı da sizle uyumlu olup olmaması açısından önemli bir detay.
Flört işinde uzmanlaşana kadar iş yerinden vs flörtleşmeyin derim. Riskli durumlar.

biz beyaz yakaların geneli daha aptal olduğu için kendimizi düşük mayışımıza rağmen önemli hissettirmek adına böyle saçma bir tanım uydurmuş kapitalistler.
Biraz saçma bir bakış açısı. Neden daha aptal olsun ki beyaz yakalılar? Çoğu mavi yakalıdan daha çalışkan daha akıllı. Ki mavi yakalı dediklerimizin çoğu vasıfsız eleman. Yani duyar kascam diye beyaz yakalıları bu denli gömmeye gerek yok

Merhaba kızlar
Hemen konuya gireceğim
Ben beyaz yaka olarak çalıştığım firmada mavi yaka çalışan bir bey var. İş sebebi ile ortak noktamız olmadığı için çok sohbetimiz yok . Bir kaç ay önce sosyal medyada takipleşmeye başladık . Fakat hiç iletişim kurmadık .kendis benden 4 yaş büyük ve akrep burcu . Oldukça da yakışıklı . Hep yakışıklı bulmuşumdur ama hiç farklı bir niyetle bakmadım. Kadınlar gününde instagram üzerinden yazdı
O gün sohbet sardı sabah 5ekadar yazıştık . Bu sürede sert duruşum olduğu için yaklaşmaya çekindiğini oysaki gülmenin çok yakıştığını falan söyledi. Uzun süredir gözlemlediğini belirtti . Sohbet sabahında devam edince ben korktum ve aramızda hiç bir şey olmayacağını direkt sert bir üslup ile söyledim . Yanlış anladığımı kötü niyeti olmadığını sadece beni tanımak için meraklı olduğunu söyledi . İşyeri konusunda gizliliğe önem verdiğini ve söyledi . Sonra bir kaç defa yazıştık bir defa da telefonda konuştuk . Fakat sonrasında bi soğukluk oldu . Geri çekildi gibi hissediyorum sanırım en son 10 gün önce yazıştık onda da akşamlara sana ulaşmak ne mümkün yazdım kendisi ise “ben de yoluma bakıyorum :)” dedi ve ben cevap vermedim o da tekrar yazmadı . 10 gündür sıfır iletişim var . Önceden yanlışlıkla gözgöze gelsek kafasını çeviriyordu ya da kaçıyordu . Son dört gündür devamlı göz göze geliyoruz ve kafasını çevirmiyor . Bugün son olarak o yürürken oturduğum yerde beni görünce duraksadı uzun süre bakıştık sonra bana gülümsedi . İlk defa işyerinde böyle bir şey yaşadık . Kafam aşırı karıştı . Neler oluyor
Hem istiyorsun hem de sert bir dille "hımm bana bak bana bak bizden bir şey olmaz" nutuğu atıyorsun ? Bu ne perhiz ne lahana turşusu ? Adam da yoluna bakıyor işte olur da peşine düşersen de cepte kal diye kadir inanır bakışı atıyo.

baştan hiç yapmayacaktın bunu bu arada uygunsuz bir durum

Back
X