Selam kızlar aşırı üzgünüm ve kırgınım ilk defa mobbinge uğradım gibi hissediyorum ve ne yapmalıyım bilemiyorum. Ben büyük bir kurumsal firmada çalışıyorum ve bugune kadar her sey cok guzeldi cok güzel yükseldim ve iyi bir yere geldim diyebilirim.Artik bu departmanda yapabileceğim her seyi yaptim ve cok cok güzel bir ilan açıldı ve şirketin uluslararası işleriyle ilgili bir yönetici pozisyonu tam hayalimdeki pozisyon ve bütün kriterleri karşılıyorum. Bugun insan kaynaklarına pozisyonla ilgiliendigimi iletecekken bağlı bulunduğum yöneticim unicorn biraz bekle ben bir bakayım senin kıdemin ve performansın bu bölüme yetiyor mu teyit edeyim diye . Etmesine gerek yok çünkü kıdemim ve performansım yetiyor ancak bugun bana mesaj atip 5 ay daha çalısmadan bu departmana gecemeyecegim söylendi kıdemim ve performansım 5 ay daha üst seviyede olmaliymis. İşin gerçeği şu ben bu departmandan gidersem yerime kimse yok suan benim gibi dil bilen işi tamamen yapabilen o arada o boslugu dolduracaklar ama ben bu boşalan departmani kaçırmis olucam . Sinirden o kadar cok sey yazmisim ki resmen ben baska yere gecicem diye yönetmelik değişmiş. Kızlar suan size sorum direkt insan kaynaklarına mi gitmeliyim ? Yarin sevdigim ama cok emin olamadigim kadın bir yönetici var onunla mi konuşmalıyım önce ? Suan bu yapılan mobing ve benim bütün motivasyonum bitti. Sizce nasil bir yol izlemeliyim aşırı modum düştü