- 26 Mart 2009
- 1.721
- 572
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
Böyle bir lafla mücadele edemeyip istifa eden müdür ilk defa duyuyorum.Genel müdürünün yerinde olsam istifani bu sebepten kabul ederdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim departmanlarımız farklı. O kişi kendi departman ve calışanlarının sorumlusu yani. bizim üstümüzde de genel müdür ve yardımcısı var. Orta ölçekli bir şirketiz. finans satın alma ihracat pazarlama vs bir çok bölüm varÇok merak ettim nasıl iş yeri orası herkes müdür
Özel sektörde bir müdür bir de birim/bölüm sorumlusu vs gibi insanlar olmaz mı
büyük şirketse bir de yönetim kurulu Ceo vs
Her bir birimin başına bir kili koyup sen müdürsün mü deniyor
tek bu olsa keşke. herkeste aynı tavır aylarca sabır taşı olsa çatlarBöyle bir lafla mücadele edemeyip istifa eden müdür ilk defa duyuyorum.Genel müdürünün yerinde olsam istifani bu sebepten kabul ederdim
Tek vereceginiz cevap "unuttunuz galiba ben sizinle bu yaşta aynı pozisyondayim bi derdiniz varsa buyrun siz genel Müdüre gidin benim bi problememim yok sizle "tamam hepsi bu kadar.hem sorun sizde degil hem de ego sorunu olan o kişi. Herşeyi üstünüze alinmayin ve ozguveninizi arttiracak kitaplar okuyun.bu ulkede kac milyon univ mezunu iş bulamiyor.biraz mucadeleci olun ya da aha fazla mücadele edin kacmayin ve pasif olmayın.Arkadaşlar Merhaba,
Dün iş yerimde cok kötü bir olay yaşadım. Şuan o kadar canım sıkkın ki, dünden beri ağlıyorum..
Kısaca anlatıyım. Özel bir şirkette 6 aydır çalışıyorum. Müdür pozisyonunda başladım. Eski işimden çok farklı bir sektöre girdim. İlk başlarda adapte olmakta zorlandım ama şuan alıştım.
İşimden genel olarak memnunum fakat benim esas sorunum iş yerindeki insanlar... O kadar kötüler ki. İnsanlarda genel olarak hep bi küçümseme yapamaz ki beceremez ki alay eder gibi konuşmalar.. 29 yaşındayım ama yaşımdan çok küçük gösteriyorum. Beni herkes çok küçük zannediyor tipimden dolayı. Çocuk muamelesi yapıyorlar resmen.
Dünkü olay da şurdan çıktı. İşimle ilgili bir konu için başka departmandan birisine, bu iş bu şekilde yapılırsa daha iyi olur gibisinden fikir verdim. Adamın bana verdiği cevap "sen bana napıcağımı söyleyemezsin, müdürün gelsin !!!" deyip sesini yükselterek bağırmaya başladı. Bu insan bana daha önce de küçümseyici laflar etmişti. Sesimi çıkarmamıştım, muhattap olmak istememiştim. Ama artık dayanamadım ve genel müdürüme yaptığı her seyi, söylediği o lafları en ince ayrıntısına kadar mail attım. Mailin altına da artık daha fazla tahammül edemeyeceğimi, Pazartesi istifamı vereceğimi söyledim.. Henüz ondan bir geri dönüş olmadı, tatilde kendisi.Pazartesi burda olacak. Kızlar ne yapmalıyım devam mı edeyim, yoksa alıp çantamı çıkayım mı?
Müdürümle bir sorunum yok. Dün yazdım her şeyi mailde.. Pazartesi nolucak bakalım:/