• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerimde çalışan covidliyi şikayet ettim

Feyza Leman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2020
2
1
1
35
Hanımlar merhaba
Çalışan iş arkadaşlarımdan bir tanesi pozitif ve karantina sürecinde evde ama benim patronum olacak şerefsiz onu almış işe getirtmiş niye parası kesilmesin işe ihtiyacı var diye bende şikayet ettim 155 e ama hiç bir işlem yapmadılar ve üstüne şikayet edenin yani benim adımı vermişler şimdi patronum bana karşı tavırlı işten çıkmam için elinden geleni yapıcak sizce ne yapmalıyım yanlış mı yaptım şikayet ederek

Hanımlar merhaba
Çalışan iş arkadaşlarımdan bir tanesi pozitif ve karantina sürecinde evde ama benim patronum olacak şerefsiz onu almış işe getirtmiş niye parası kesilmesin işe ihtiyacı var diye bende şikayet ettim 155 e ama hiç bir işlem yapmadılar ve üstüne şikayet edenin yani benim adımı vermişler şimdi patronum bana karşı tavırlı işten çıkmam için elinden geleni yapıcak sizce ne yapmalıyım yanlış mı yaptım şikayet ederek
tabıkıde hayır cok iyı yaptınız

Hanımlar merhaba
Neden sizin isminizi vermis polis keske siz isminizi vermeseydiniz polise. Ama iyi yapmissiniz sikayet ederek

Back