canım sen 32. hf çalışabilir raporunu almadın mı?
SAĞOLUN BAYANLAR BENDE BAYAĞI BİR ARAŞTIRDIM ŞİKAYET ETMESİNE EDERİM İŞTEN OLMAYI GÖZE ALIRSAM BEBEK GELECEK MADDİ DURUM BÖYLE BİR BLÖFE İZİN VERMİYOR ADAM USULÜNE UYGUN SENİ ÇIKARIRIM DİYOR YASAL İZİN BİTTİKTEN SNR YANİ GENE DAVA AÇARIM AMA İŞ BU DAR SIKIŞIK ZAMANDA EN ZORU ŞÖYLE BİR DURUM VARMIŞ BİR KAÇ ZAMAN SNR BENİ İŞTEN ÇIKARDI GENEDE BENİ TEHTİD ETTİ ÇALIŞTIRDI DİYEREK DAVA AÇABİLİYORMUŞUM BU ARADA SÜT İZNİMİ VERECEK AMA TOPLU ŞEKİLDE ALAMAM ONUDA HAFTADA BİR GÜN VEYA GÜNDE 2 SAAT OLARAK
hamileyken değil zaten adam peşin peşin söyledi usulüne uygun çıkartırım snr dedi. şöyle ki 4 ay devletin verdiği yasal izinden snr seni 1 günlük çalışıyor gösterir snr sen kendin istifa etmiş olursun yada o seni çıkarır. yani iş veren ve muhasebecileri bir şekilde usulüne uydururlar şu duurm varki seni işten çıkardıkları anda üzerinden ne kadsar zaman geçmiş dahi bile olsa maddi manevi tazminat davası açabiliyorlarmış senin çalışmadığını ispat etmek zorundaymış, sen çalıştığını değil
kendini uyanık sanmanın dışında vicdan denilen şeyleri yok bazılarının kardeşimin sözlüsünün babası da işveren aynı şeyi söyledi işime gelmez o yüzden hamileliğini duyar duymaz işten çıkarırım dedi