• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isyan etmekten bıktım?

üni öğrencisiyim yurtta kalıyorum .ya gerçekten bazen çok sorguluyorum, çevremde o kadar çok zengin insan var ki hani ben daha ayda kaç gün dışardan yemek yersem geçinebilirim diye hesaplamaya calısıyorum milletin altında babadan son model araba , isyan etmiyim diyorum ama hani bi yemek parasını bile düsünüyorum ya arabayı evi geçtim yemek parasını düsünüyorum , hayat adil değil istan edip dueuyorum . millete imrenmekten hayattan sogumuş hale geldim . tabi şükürler olsun halime ama insan ister istemez isyan ediyor , imreniyor . yani kısaca hayattan bıktım soğudum ne yapmalıyım?
O özendikleriniz Instagram'da kaydırarak hayale daldiginiz anlık videolar için nasıl bir bedel ödüyorlar???kirli para ,haram para geri ödemeli hayat içindeler .Tamam ben oynamıyorum deseler öyle kolay çıkamazlar,ha babadan zengin dersen o da belli kesim Türkiye'nin tamamı siz gibi biz gibi .Okuyup azmedenler var, elindekiyle yetinenler var kısaca hayatın kendisi bu......

Back