- 2 Temmuz 2016
- 363
- 240
Bakın ben duayla, sabırla ve herşeyi Allahtan isteyerek büyük şeyler başardım..
Evlatlarım için birçok şeyi görmezden ve duymazdan geldim..
Konuyu dine getirmek istemezdim aslında ama Nisa suresinde yazdığı gibi ayrılanlara Rabbimin yardımcı olacağını biliyordum ve öyle de oldu hamdolsun..
Ben çocuklarıma iyi annelik ettikçe, onları mutlu ettikçe hayatım öyle güzelleşmeye başladı ki..
Yapabilirsiniz siz de
Elbette ki şen şakrak olun demiyorum..
Ama huzrulu ve sakin olmaya çalışın..
Eskileri silmeye çalışın aklınızdan..
İnanın edenler ettiklerini bulacaklar..
Zamanla göreceksiniz zaten siz bunları..
Siz kendi yolunuza bakın..
Bunu bunları yaptılar yerine bundan sonra ben ne yapabilirim buna bakın..
Allaha sığının, samimi dua edin, namazlarınızı kılın ve bekleyin..
Kötü duyguları, düşünceleri bırakın..
Kötüleri de Allaha bırakın o alsın hakkınızı..
İnşallah evladınızla birlikte mutlu ve huzurlu yaşantınız olsun..[/QUOTE]
Cok sagolun sanirm ihtiyacım olan duymayi bekledigim bunlar ... namazimi duami elbettetki birakamam inancimi elimden almasin rabbim inanc insani her türlü zorluktan arindiran guc oldugunu bilerek yasantima devam etmeye bakıyorum bu gayretimde evladim icin :) bugun sunneti var icimdeki coskuyu sevinci anlatamam bu zamanima bile golge dusurmeye calisanlara ragmen sevincim var icimde hele ilerde buyuyup bana dogru kostugunu sarildigini dusundukce o heyecanlarimi anlatmashi imkasiz herseye ragmen evladimin sagligi varlığı daim olsun inş rabbim sizinde evlatlarinizi da daimi dunya ahiret guldursun
Evlatlarım için birçok şeyi görmezden ve duymazdan geldim..
Konuyu dine getirmek istemezdim aslında ama Nisa suresinde yazdığı gibi ayrılanlara Rabbimin yardımcı olacağını biliyordum ve öyle de oldu hamdolsun..
Ben çocuklarıma iyi annelik ettikçe, onları mutlu ettikçe hayatım öyle güzelleşmeye başladı ki..
Yapabilirsiniz siz de
Elbette ki şen şakrak olun demiyorum..
Ama huzrulu ve sakin olmaya çalışın..
Eskileri silmeye çalışın aklınızdan..
İnanın edenler ettiklerini bulacaklar..
Zamanla göreceksiniz zaten siz bunları..
Siz kendi yolunuza bakın..
Bunu bunları yaptılar yerine bundan sonra ben ne yapabilirim buna bakın..
Allaha sığının, samimi dua edin, namazlarınızı kılın ve bekleyin..
Kötü duyguları, düşünceleri bırakın..
Kötüleri de Allaha bırakın o alsın hakkınızı..
İnşallah evladınızla birlikte mutlu ve huzurlu yaşantınız olsun..[/QUOTE]
Cok sagolun sanirm ihtiyacım olan duymayi bekledigim bunlar ... namazimi duami elbettetki birakamam inancimi elimden almasin rabbim inanc insani her türlü zorluktan arindiran guc oldugunu bilerek yasantima devam etmeye bakıyorum bu gayretimde evladim icin :) bugun sunneti var icimdeki coskuyu sevinci anlatamam bu zamanima bile golge dusurmeye calisanlara ragmen sevincim var icimde hele ilerde buyuyup bana dogru kostugunu sarildigini dusundukce o heyecanlarimi anlatmashi imkasiz herseye ragmen evladimin sagligi varlığı daim olsun inş rabbim sizinde evlatlarinizi da daimi dunya ahiret guldursun