• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsyaaan edicem artık lütfen yardım! Cilt bakım rutinleriniz neler bi el verin bana!

Hevale

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
28
0
6
35
İstanbul
Kızlar son 2 aya kadar hiç cilt problemi yaşamış biriydim. Yaşım 21 bu arada karma ya dönük nemsiz bi cildim var.

Lütfen gerçekten denemiş onaylamış olduğunuz cilt bakım rutinlerinizi yazabilir misiniz?

Ayrıca Sorunlarımı söyleyeyim:
1.gözaltı morlukları: bunun için üzüm çekirdeği yağının çok işe yaradığını duydum yarın alıp başlıyorum
2.renk bozuklukları ve güneş lekeleri var
3. farkettim ki çok derin olmasa da gözenek problemim var sıkılaşmaya ihtiyacları var ve napacağımı hiç bilmiyorum
4. son olarakta siyah noktalar burun bölgemde halay cekiyo resmen :)

gözenekleri sıkılaştırma ve temizleme adına günlük rutin olarak neler yapabilirim?

Bilgisi olan gençler! Olgun ablalar! ne olur sesime kulak verin!!

Yeni cilt bakım rutinimi açıklayayım.. (;
Ama öncelikle cildimi tarif edeyim biraz:
Duştan çıktığımda burun nemim güzel olur, kaş çevrem gerilir.
Ertesi gün burnumda kabuklanma olur..
Geceleri T bölgem yağlanır ama bb krem uygulamarımda hep pütürlük kalır, kabuk kabuk olur nedense..

Herneyse, şimdi rutinimi açıklayayım..
Sabah uyandığımda sebamedle yıkıyorum, diadermine kuru ve hassas cilt için olan nemlendiricisini kullanıyorum..

Sonuç: Tüm gün cildim pırıl pırıl..
Benim yanlışım nemlendiriciyi `normal-karma` olarak tercih etmemmiş..
Temizlikten sonra cildim kuruyup geriliyor çünkü..
Nemlendirici deyip geçmemek gerekiyormuş, aşık oldum diyebilirim bu ürüne..

Not: Bu uygulamanın üzerine bir de termal su kullanacağım, siparişimi verdim, henüz elime geçmedi..
Avene ürününü kullanma niyetindeyim, gözenekleri küçülttüğünü duymuştum.. (;

Umarım en kısa zamanda uygun bakım yöntemini keşfedebilirsin.. (;

Son düzenleme:
Back