• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri İsyaaaaaan edicem artık lütfen yardım kızlar! Sesime bi kulak verin

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Hevale

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
28
0
6
35
İstanbul
Kızlar son 2 aya kadar hiç cilt problemi yaşamış biriydim. Yaşım 21 bu arada karma ya dönük nemsiz bi cildim var.

Lütfen gerçekten denemiş onaylamış olduğunuz cilt bakım rutinlerinizi yazabilir misiniz?

Ayrıca Sorunlarımı söyleyeyim:
1.gözaltı morlukları: bunun için üzüm çekirdeği yağının çok işe yaradığını duydum yarın alıp başlıyorum
2.renk bozuklukları ve güneş lekeleri var
3. farkettim ki çok derin olmasa da gözenek problemim var sıkılaşmaya ihtiyacları var ve napacağımı hiç bilmiyorum
4. son olarakta siyah noktalar burun bölgemde halay cekiyo resmen :)

yeni yeni cildim ile ilgili temizleme ve bakım yapma adına çalışmalara başlıyorum.

Bilgisi olan gençler! Olgun ablalar! ne olur sesime kulak verin!!

Burun bölgene bir tavsiyem olabilir.bu burun bantları var aynı onun gibi bir uygulama var yumurtanın akını alıyosun bir güzel çırpıyosun köpük köpük oluyor onu burnuna sür istersen bütün yüzüne sür sonrada büyükçe bir peçete al onu suratına yerleştir tabi göz ve burun için çukurluk açman lazım kuruyana kadar bekle sonra yavaş yavaş çıkar sonra peçeteye bak bakalım siyah noktaların hepsi peçetede olucak :40:

yüzenn için bir bohar banyosu lavanta ya da papatya kullanın ...........
benim tema bak bir reşete sen için
göz alti için bir salata + 1/2 kuçuk bardak gül suyu miksor iyi ogütme ve her akşam 1 kasiği karişim al ve pamuk makyaj içinde koy 15 dakika boyunca
$fyona1.webp

Back
X