• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri İsyaaan edicem artık lütfen yardım! Cilt bakım rutinleriniz neler bi el verin bana!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Hevale

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
28
0
6
35
İstanbul
Kızlar son 2 aya kadar hiç cilt problemi yaşamış biriydim. Yaşım 21 bu arada karma ya dönük nemsiz bi cildim var.

Lütfen gerçekten denemiş onaylamış olduğunuz cilt bakım rutinlerinizi yazabilir misiniz?

Ayrıca Sorunlarımı söyleyeyim:
1.gözaltı morlukları: bunun için üzüm çekirdeği yağının çok işe yaradığını duydum yarın alıp başlıyorum
2.renk bozuklukları ve güneş lekeleri var
3. farkettim ki çok derin olmasa da gözenek problemim var sıkılaşmaya ihtiyacları var ve napacağımı hiç bilmiyorum
4. son olarakta siyah noktalar burun bölgemde halay cekiyo resmen :)

yeni yeni cildim ile ilgili temizleme ve bakım yapma adına çalışmalara başlıyorum.

Bilgisi olan gençler! Olgun ablalar! ne olur sesime kulak verin!!

benimde cildim dönem dönem problemli olabiliyor. çok şey denedim en en en etkilisi maya maskesi.. henüz 3 kere uyguladım ama gözle görülür düzelme var kesinlikle tavsiye ederim.
cildim karma, alnımda belirgin güneş lekem var. gözeneklerim hafif belirgin. en önemlisi cildim allerjik ve kızarmaya eğilimli.
bildiğimiz yaş mayayı 1 çay kş su 1 kş sütle macun kıvamına getirip yüzüme maske şeklinde sürüyorum.10 dk bekleyimp önce ılık sonra soğuk suyla yıkıyorum. inanılmaz rahatlatıyo ve lekemde açılma var. gözeneklerim daha sıkı. hiç bir yan etkiyle karşılaşmadım.
mayadan sonra yüzü kızaranları duydum ama bende olmadı. olsa bile sıkıntılı bi durum yok, kan dolaşımı hızlandığı için..bir de aslında 20 dk beklemek gerektiğini duydum ama cilt yapımdan dolayı okadar bekletmeye cesaret edemedim açıkçası.haftada 1 uyguluyorum bu maskeyi.
günlük nemlendirici olarak yıllarca pahalı markalara paralar döktüm ama fayda gördüm mü hayır.... şimdi nemlendirici olarak kayısı çekirdeği ve üzüm çekirdeği kremlerini aynı oranda karıştırdım bir de e vit ekledim. oohh mis :)
bir de güneş kremimi sürmeden kesinlikle dışarı adımımı atmam..
akşamları da cildimi temizleyip gül suyuyla siliyorum.
benim rutinlerim şimdilik bunlar.çok memnunum.şimdiye kadar okadar para döktüğüme yanarım.bir de dermakozmetik ürünler kullandım güya cildim zarar görmesin diye..
bir de duyduğum ve henüz denemediğim ama denemek için tüm malzemelerimi hazır ettiğim bir uygulama var onu da paylaşayım: pirinç kepeği yağı,kara üzüm çekirdeği yağı ve macadamia yağını aynı oranda karıştırıp haftada 2 gece sürüp yatmak. leke ve gözenekler için çok iyi olduğu söyleniyor. ben malzemelerimi aldım,bugünden itibaren başlıyorum uygulamaya..
umarım yardımcı olabilmişimdir.

canım çooook teşekkür ederim kayısı çekirdeği yağı ve üzüm çekirdeği yağını bende kullanmaya başladım dün :)

rosense gül suyu aldım bide kimisi makyajımı temizliyorum diyor kimisi de yıkayıp kuruladıktan sonra gülsuyuyla silip yatıyorum diyor jangi uygulama doğru bilgin var mı?

benimde cildim dönem dönem problemli olabiliyor. çok şey denedim en en en etkilisi maya maskesi.. henüz 3 kere uyguladım ama gözle görülür düzelme var kesinlikle tavsiye ederim.
cildim karma, alnımda belirgin güneş lekem var. gözeneklerim hafif belirgin. en önemlisi cildim allerjik ve kızarmaya eğilimli.
bildiğimiz yaş mayayı 1 çay kş su 1 kş sütle macun kıvamına getirip yüzüme maske şeklinde sürüyorum.10 dk bekleyimp önce ılık sonra soğuk suyla yıkıyorum. inanılmaz rahatlatıyo ve lekemde açılma var. gözeneklerim daha sıkı. hiç bir yan etkiyle karşılaşmadım.
mayadan sonra yüzü kızaranları duydum ama bende olmadı. olsa bile sıkıntılı bi durum yok, kan dolaşımı hızlandığı için..bir de aslında 20 dk beklemek gerektiğini duydum ama cilt yapımdan dolayı okadar bekletmeye cesaret edemedim açıkçası.haftada 1 uyguluyorum bu maskeyi.
günlük nemlendirici olarak yıllarca pahalı markalara paralar döktüm ama fayda gördüm mü hayır.... şimdi nemlendirici olarak kayısı çekirdeği ve üzüm çekirdeği kremlerini aynı oranda karıştırdım bir de e vit ekledim. oohh mis :)
bir de güneş kremimi sürmeden kesinlikle dışarı adımımı atmam..
akşamları da cildimi temizleyip gül suyuyla siliyorum.
benim rutinlerim şimdilik bunlar.çok memnunum.şimdiye kadar okadar para döktüğüme yanarım.bir de dermakozmetik ürünler kullandım güya cildim zarar görmesin diye..
bir de duyduğum ve henüz denemediğim ama denemek için tüm malzemelerimi hazır ettiğim bir uygulama var onu da paylaşayım: pirinç kepeği yağı,kara üzüm çekirdeği yağı ve macadamia yağını aynı oranda karıştırıp haftada 2 gece sürüp yatmak. leke ve gözenekler için çok iyi olduğu söyleniyor. ben malzemelerimi aldım,bugünden itibaren başlıyorum uygulamaya..
umarım yardımcı olabilmişimdir.

gülsuyu makyaj temizlemek için kesinlikle yeterli değil. temizledikten sonra kurulayıp tonik olarak gülsuyu kullanmak doğru olan.
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
zamanında çok sıkıntı çekip arayışa girdiğim için bu konuda yardım etmeyi çok seviyorum...

Canım benzer cild tiplerimiz var benimki de kuruya dönük karma kullandigim urunleri sirasiyla yazayim
1 makyaj cikarma sutu olarak diaderminenin kuru ciltler icin olanini kullaniyorum ama cok makyaj yapan biri olmadigimdan genelde yuzumu innovanin tum ciltler icin olan yuz yikama jeliyle yikiyorum ve cok iyi gercekten
2 tonik olarak olay'inkini kullaniyorum yine kuru ciltler icin olani
3 nemlendirici olarak da rocc ve clinique var kuru ciltler icin ama indirimden aldim ben rocc 39 cilinique 60 lira
Goz altlari kirisiklik ve sislik icinde yine roccun roll-onlu bi urunu var ben boynerden aldim canim indirimliydi bi bak istersen.Ayrica yas mayayi ben de duydum ama leke problemim yok cok sukur bu arada yazmayi unuttum siyah noktalar icin de ciliniquein bi urunu var yesil tup seklinde ciliniquei sephoradan alinca onu hediye verdi sephoradan alisveris yapip hediye olarak isteyebilirsin yeniyim bu arada pek bi reklam yaptim ama urunler bunlar

Kil sabunuyla yikiyorum cildimi. sonra pirinc kepegi yagi nar cekirdegi yagi suruyorum yatiyorum sabah lavanta suyuyla siliyorum yuzumu sonra yikayip makyaj yapiyorum. etrafmdaki herkes swnde bi guzellik var diyo buaralar :-) yaglar ise yariyor bence denemelisin

Kızlar son 2 aya kadar hiç cilt problemi yaşamış biriydim. Yaşım 21 bu arada karma ya dönük nemsiz bi cildim var.

Lütfen gerçekten denemiş onaylamış olduğunuz cilt bakım rutinlerinizi yazabilir misiniz?

Ayrıca Sorunlarımı söyleyeyim:
1.gözaltı morlukları: bunun için üzüm çekirdeği yağının çok işe yaradığını duydum yarın alıp başlıyorum
2.renk bozuklukları ve güneş lekeleri var
3. farkettim ki çok derin olmasa da gözenek problemim var sıkılaşmaya ihtiyacları var ve napacağımı hiç bilmiyorum
4. son olarakta siyah noktalar burun bölgemde halay cekiyo resmen :)

yeni yeni cildim ile ilgili temizleme ve bakım yapma adına çalışmalara başlıyorum.

Bilgisi olan gençler! Olgun ablalar! ne olur sesime kulak verin!!

Üzüm çekirdeği yağını göz çevresine uygulamamanı öneririm. Göz çevresi çok hassas ve ince deriye sahip bir bölgedir, yağ oraya fazla gelir, yağ bezelerin oluşabilir. Üstelik yaşın da 21. Daha hafif yapılı kremler, göz roll-onları deneyebilirsin. Lilakutu sitesini incelemeni tavsiye ederim, organik ürünlerin bulunduğu bir site, faydalı olacaktır :)

Back
X