isviçreye nasıl yerleşilir?

adaa85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
112
6
Merhaba arkadaşlar yakında evlenmeyi planlıyorum nişanlımla birlikte yurtdışında yerleşmek istiyoruz nişanlım burada satış pazarlama alanında yönetici çok iyi derecede ingilizce biliyor ve 10 yıl kadar deneyimli yurt dışında yine bu alanda çalışabilir mi? neler yapılıyor nerelere başvuruluyor yada böyle bir imkan var mı? yardım ederseniz çok dua ederiz size

Selam,

Isvicre`de resmi olarak kullanilan 4 dil var. Almanca, Fransizca, Italyanca ve Rätoromanisch. Sadece Ingilizce bilerek Isvicre`de is bulma sansi malesef cok az. Nisanliniz gibi veya üst düzey calisanlar genelde Ingilizce biliyorlar fakat business language denilen is hayati dili Ingilizce degil. Yasanilan kantona göre öncelikli dil degisiyor. Komsu ülke sinirlarina yakin bölgelerde diger ülkenin dili öncelikli. Mesela Fransa sinirindaki Cenevre`de Fransizca, güneyde Italya sinirina yakin Lugano`da Italyanca, yine Almanya sinirina yakin bölgelerde Almanca`dir. 26 kantonun 17`sinde Almanca konusulur.

bafelix cevap verdiğin için tşk ederim daha yeni gördüm kusuruma bakma... sanırım hiç şansımız yok yurt dışında yaşamyı o kadar çok istiyorum ki kendimce sebeplerim var ama olmayacak galiba

Sansiniz cok dacaz degil.
isvicrede cok fazla uluslararasi firmalar var. ve onlarin anadili ingilizce. uluslararasi firmalara basvurabilirsiniz eger ki isvicre istiyorsaniz. inanin bana yenizelandali, amerikan, ingiliz ve avustralyali cok insan calisiyor o firmalarda ve almancayi firmada ögreniyorlar.
bu arada isvicrede ingilizce 5. anadil olmaya hazirlaniyor. oylama yapilacak. daha belli degil ama cok yakindir 5. anadilimiz ing. olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…