- 16 Ağustos 2014
- 615
- 140
- 73
- 50
- Konu Sahibi sultannazik
-
Tam olarak bu isten gel evde otur byrda cogu kez hava sartlarindan ama gyzel olan degisik ulkeleri gezebilmek izinlerinde o ekinomik gycu bulmak turkiyede vize de sorun bilemuyorum dogdum yeri ozluyirum.Sosyal hayattan kastınız nedir? Türkiyede de çok bi sosyal hayat göremiyorum ben
İşten gelip evde oturuyorum genelde.
Şimdi izindeyim hep evde oturuyorum
Markete git, avm ye git, evde otur.
İsviçrede hiç mi sizi mutlu eden bi aktivite yok?
Bu zaten erken emeklilik durumunda bu para 50 yasinda nirmalde 65Erken emekli olma şansınız nedir? Daha düşük bir bütçeyle de kral gibi yaşarsınız,merak etmeyin
Burada kim milyoner olmak ister yarismasi var,söylediğiniz rakamın yarısı ile insanlar hayatlarını değiştiriyorlar.
Tam olarak bu isten gel evde otur byrda cogu kez hava sartlarindan ama gyzel olan degisik ulkeleri gezebilmek izinlerinde o ekinomik gycu bulmak turkiyede vize de sorun bilemuyorum dogdum yeri ozluyirum.
Burda orta gelirliyiz.ama turkiyede dogal olarak esim mesleginden ayni parayi kazanamaz.bende oyuzden durumumuz orda daha iyi olmaz.standart insanlar gibi iste.ama burds istedigimizi alabiliyoruz gues gucci ne istersek fakat hava berbat.birde burda emejlilik kasasinda super para birikiyor turkiyede 3 kere olup dirilsen o para olmaz.fakat ben illa marka obu olmasada olur ben kararsizim ekonomiden degil turkiyedeki olaylar cocuk yetustirme korkutuyir beni guvende 9lmama bellkide haklarZenginseniz Türkiyede gayet güzel yaşarsınız. Ama şartlarınız oradakinden kötü olacaksa gelmeyin zaten parasız sosyal hayat olmuyor.
Burada yasal sartlar egitim harika dunyada 3Suan deseler isvicreye gidermisin kesinlikle evet derim hele oglum olduktan sonra iyice dusunmeye basladim yurtdisinda yasamayi cunku buralar duzelmiyor duzelmeyecek yasam sartlari iyi degil sosyal hayat dediginiz sey burda da cogu kimsede yok calismakdan:) sosyal hayat deyince benim aklima avm de alisveris yapmak geliyor zaten:) oyuzden isvicrede olmayan sosyal hayat beni hic etkilemezdi sanirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?