İsveç diyetiyle zayıflamaya başlıyorum kızlar. Gelin hep birlikte zayıflayalımm

Gkcmmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2019
4
0
1
32
Merhaba arkadaşlar,

Aranıza yeni katıldım.. yaklaşık 4 sene içerisinde 30 kilo almış bulunmaktayım. Sürekli başlanan yarım bırakılan diyetler, düzensiz beslenme, abur cubur derken şuan kendimle bütün özgüven ilişkim sona erdi.. İsveç diyetini seneler önce denemiştim ve gerçekten etkili oldugunu biliyorum. Kaç kilo vermiştim hatırlamıyorum ama motivasyon için hızlı bir şekilde kilo verdirdigini biliyorum. Benimle aynı durumda kim varsa kızlar bekliyorum gelin bu yazı hafif geçirelim destek olalım birbirimize.. aşağıda başladığım tarih ve kiloyu yazıyorum

06.05.2019 88.75 kg
08.05.2019 85.30 kg

13 gün sürüyor. Sen kaç kilosun canım boyun kaç ? Baya etkili kendimden biliyorum :) listeyi de aşağıda paylaşıyorum.. kısa sürede iyi sonuçlar veriyor :))

Selam benimde İsveç diyetimin 1. Günü , dünden bugüne 2,4 verdim tabi biraz oynamalar yaptım Ramazan olduğu için

Selam benimde İsveç diyetimin 1. Günü , dünden bugüne 2,4 verdim tabi biraz oynamalar yaptım Ramazan olduğu için
Selam hoşgeldin :) 1 gündemi verdin 2.4 kg ? Şahaneymiş.. ben bugün tartılmadım 4.günümdeyim. Hiç aksatmadan devam ediyorum. 13. Günün sonunda ne olacak çok merak ediyorum

Selam hoşgeldin :) 1 gündemi verdin 2.4 kg ? Şahaneymiş.. ben bugün tartılmadım 4.günümdeyim. Hiç aksatmadan devam ediyorum. 13. Günün sonunda ne olacak çok merak ediyorum
Evet 1 günde verdim o gün öncesinde çok su içmiştim o benim kilo vermemi sağladı kendim bi konu açtım ordan diyetimde neler yaptığımı anlatmaya başladım Ramazan’a uyarlayarak bakabilirsiniz

Merhaba diyeti 13 gün yapabildiniz mi kaç kilo verdiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…