İsveç diyetiyle 13 günde 7 kilo buyrun başlayalım:)

afra123

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
142
92
13
geçen senede bu diyeti uygulamıştım ozaman 7 8 kilo civarı vermiştim simdi tekrar başlamak istiyorum :21:bugün itibariyle başladım gerçekten kararlıyım bu sefer sabah kahvemi içtim fakat tartılamadım başlangıç kilom tam olarak kaç bilmiyorum ama 61 yada 62 yim o_Oboyum 1 67 . yarın tartılıcam inşallah bakalım hayırlısı günde 3 litre su içmeyi düşünüyorum spor sevmiyorum:KK14: o yüzden hedef 7 ama 5 felanda gidebilir birbirimize destek olalım :KK45:başarabilirizzzz:KK28:

simdi öglen yemegimi yiyorum kızlar:KK76:1 haslanmıs yumurta 5 zeytin 1 kucuk kase mercimek corbası bol acılı (acıya bayılırım) :KK45:

Bende isveç diyeti yapıyorum bugün 6. Günüm. Boyum 1,65 kilom 76,9 le başladım 3.gün 74,7 düm. Yarın tartılacağım. Spor niyetine oğlumu okuldan almaya gidiyorum yarım saat yürüyüş, hiç yoktan iyiydir:super:

Dukan diyeti ile 5 kg verdim ama son bir aydır hiç kilo veremiyorum.Ben de 62 kg da takıldım .Bu ikinci dukan denemem sanırım vücudum bu kiloyu hafızaya almış .Hiç kaçamak yapmıyorum ama kilo veremiyorum. Ben de isveç diyetini denemek istiyorum .

Bende Zayıflamak istiyorum yediklerime dikkat ediyorum biberiye çayı ve akşam yatmadan yoğurt kürü yapıyorum

Bende isveç diyeti yapıyorum bugün 6. Günüm. Boyum 1,65 kilom 76,9 le başladım 3.gün 74,7 düm. Yarın tartılacağım. Spor niyetine oğlumu okuldan almaya gidiyorum yarım saat yürüyüş, hiç yoktan iyiydir:super:
oo çok iyi tebrik ederim , tabikide 100 adımda olsa 100 adım dr :KK54:

Son düzenleme:
Dukan diyeti ile 5 kg verdim ama son bir aydır hiç kilo veremiyorum.Ben de 62 kg da takıldım .Bu ikinci dukan denemem sanırım vücudum bu kiloyu hafızaya almış .Hiç kaçamak yapmıyorum ama kilo veremiyorum. Ben de isveç diyetini denemek istiyorum .
kesinlikle denemelisin bugun de uyuyorum ama sanırsam yarın tartılıp ilk günmüş gibi devam edicem :KK71:

Yeşilçay içiyorum bir de yatmadan yoğurt kürü ..Limonlu olandan ..57 olmak istiyorum ben .

oluruz neden olmayalım herkes nasıl tığ gibi bizde yapabiliriz biz kadınız yapamıcağımız sey yok istediğimiz taktirde :sopa:
İnşallah ..Bir aydır gram veremedim .İsveç netteki listesini yapıyorsunuz değil mi hani sabahları 1 kesme şeker ve kahve olan

İsveç Diyet Listesi
1.Gün:

Kahvaltı: 1 küp şeker atılmış 1 fincan kahve
Öğle Yemeği: 2 adet haşlanmış yumurta, 1 adet domates, 400gr haşlanmış ıspanak
Akşam Yemeği: 200 gram dana biftek (fırında pişmiş), az zeytinyağı ve limon suyu ile harmanlanmış 1 adet marul

2.Gün:

Öğle Yemeği: 250gram haşlanmış veya ızgara tavuk, 1 kase dolusu doğal yoğurt
Akşam Yemeği: 200gr biftek, zeytinyağı ve limon ilave edilmiş marul

3.Gün:

Kahvaltı: 1 küp şeker atılmış 1 fincan kahve, 1 dilim kızarmış tost ekmeği
Öğle Yemeği: 2 adet haşlanmış yumurta, 1yaprak marul
Akşam Yemeği: Haşlanmış kereviz, 1 domates, 1 taze meyve (elma, armut veya portakaldan biri)

4.Gün:

Öğle Yemeği: 200 gram portakal suyu (1 su bardağı), 1 kase doğal yoğurt
Akşam Yemeği: 1 adet haşlanmış yumurta, 1 adet havuç, 250 gram beyaz az yağlı peynir

5.Gün:

Kahvaltı: 1 adet büyükçe havuç
Öğle Yemeği: Üzerine 1 tatlı kaşığı tereyağı ve limon suyu ilave edilmiş200 gram kadar buharda pişirilmiş midye
Akşam Yemeği: 200 gram ızgara biftek, 1 adet kereviz (rendelenmiş veya haşlanmış)

6.Gün:

Öğle Yemeği: 2 adet haşlanmış yumurta, 1 adet havuç
Akşam Yemeği: Yarım ızgara veya haşlama tavuk, zeytinyağı ve limon ilave edilmiş marul

7.Gün:

Öğle Yemeği: Hiçbir şey yemeyin. Bol miktarda su tüketebilirsiniz.
Akşam Yemeği: 200 gr kuzu bonfile, 1 adet orta boy elma

8.Gün:

Öğle Yemeği: 2 adet haşlanmış yumurta, 1 adet domates, 400 gram ıspanak
Akşam Yemeği: 200gram fırında pişirilmiş dana bonfile, zeytinyağı ve limon ilave edilmiş marul

9.Gün:

Öğle Yemeği: 250gram hindi fleto (ızgara veya fırında), 1 kase dolusu doğal yoğurt
Akşam Yemeği: 250gr fırınlanmış dana bonfile, yeşil salata (zeytinyağlı ve limonlu)

10.Gün:

Öğle Yemeği: 2 adet haşlanmış yumurta, 1 yaprak marul
Akşam Yemeği: 1 adet domates, haşlanmış kereviz, 1 adet taze meyve (elma, armut veya portakaldan biri)

11.Gün:

Öğle Yemeği: 200 ml (yaklaşık 1 su bardağı)portakal suyu, 1 kase doğal yoğurt
Akşam Yemeği: 1 adet haşlanmış yumurta, 1 adet havuç, 250 gram beyaz az yağlı peynir

12.Gün:

Kahvaltı: 1 adet büyük boy havuç
Öğle Yemeği: Üzerine 1 tatlı kaşığı tereyağı ve limon suyu ilave edilmiş200 gram kadar buharda pişirilmiş midye
Akşam Yemeği: 200 gram dana bonfile, 1 adet kereviz (rendelenmiş veya haşlanmış)

13.Gün:

Öğle Yemeği: 2 adet haşlanmış yumurta, 1 adet büyükçe havuç
Akşam Yemeği: 250gram tavuk (ızgara veya haşlanmış), zeytinyağı ve limon ilave edilmiş marul

Ben bu listeyi yapıyorum. Çok araştırdım, çeviri yanlışı var doğru liste bu diye buldum. Bir dilim salam yazan bi liste var mesela, orjinalinde 200 gr jambonmuş, onun karşılığıda 1 dilim salam olamaz tabiiki.
Peynirde başlı başona ihtilaflı, ben 100 gr peynir yedim bazı listelerde 25 yazıyor. Günlük ortalama kalori 600-650 civarı bu diyette bu listede ortalama tutuyor.

İnşallah ..Bir aydır gram veremedim .İsveç netteki listesini yapıyorsunuz değil mi hani sabahları 1 kesme şeker ve kahve olan
evet canım arkadaş listeyi yazmış zaten sadece ben kendime göre değiştiriyorum önemli olanda kalorisi günlük:confused:

Bende şuan yiyorum eve yemek yaparken. Biraz geciktim, ızgara tavuk göğüs ve limonlu yeşil salata.

Bugün 7.günüm 73.8 kg geldim. 72 leri görürüm diyordum ama hiç yoktan iyidir. Özlelikle tiroit tembelliği olan biri için.

Back
X