• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İSVEÇ DİYETİNE BAŞLIYORUMMM bana katılırmısınız HERKES BURADA MI ?

Merhaba kızlar, size motive olsun diye yazmak istedim. Hayatımda yaptığım ilk diyet İsveç diyeti oldu. 13 gün boyunca kurallara uydum ve günde en az 1,5 saat yürüdüm. 13 gün sonunda tam 8 kg verdim. 78 kg dan 70 e düşmüştüm. Sonra ara vermeden kabak çorbası ve yoğurt yedim günde iki öğün. 1,5 ayda spor azimle vs tam 28 kg verdim. Şimdi yine heveslendim bende yarın başlayacağım☺️
Ne güzel tebrik ederim. 😊💪🏻 bende daha önce yaptım bu diyeti hatta ara ara yaparım. Siz nasıl ve nerden veya hangi sayfadan bakarak yaptınız?

13 gün bitti şükür sanirim 5 kg kaldım ama olsun yinede mutluyum rahatladı bedenim 80.6 ile başladığım yolculuk verilen kilolar ve rahatlamış bir beden ve mide kaldı birde küçülmüş bir mide tabiki umarım boyle devam eder ve istediğin kiloya inerim yrn 13.gün sonucunu yazarim iyi geceler hepinize

Merhaba ben de yapmayı düşünüyorum. Biftek yerine tavuk yesem olurmu ki. Pazartesi günü baslayacagım inşallah alışverişi yapayımda öyle baslayacagım.

Back