İSVEÇ DİYETİNE BAŞLIYORUMMM bana katılırmısınız HERKES BURADA MI ?

merymer07

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
15
19
18
36
MERHABA kızlar yarın isveç diyetine başlıyorum. İsveç diyetini uzunca araştırdım ve 13 günde metobolizmayı düzenlediğine karar verdim. Kızkardeşim yıllar önce yapmıştı. güzel sonuçlar elde etmiş ve yıllarca koruyabilmişti. ŞİMDİ BENİMLE BAŞLAYACAK ARDINDAN BAŞKA BİR DİYETLE DEVAM EDECEK ARKADAŞLARI BEKLİYORUM. HER GÜN YAZACAĞIM

Selam ben de başlamayı düşünüyorum yarın alışverişimi yapıcam.

Başladım bugün 5. Gün ama dün gece fenalaştım be istifra ettim o yüzeen 5. Güne devam edemedim. 4 günde 3 kilo eksik çıktım

Zor bir diyet yaa, yapmaya çalıştım ama hep yarım bıraktım :)

Mrb bende bugün 4. Gundeyim ama Bişey oldu sanirim su tuttum bilmiyorum
1.gün =1.4gitti
2.gun =0.6gitti
3.gün =0.3 geldi
Çok mutsuzum neden böyle oldu bilmiyorum dün sadece arada 4 badem fazla yedim başka fire vermedim çok mutsuzum

Günaydın kimse yok ama ilerde birileri okur diye bilgilendirme atayim dedim 7.gundeyim 6 gün bitti ve 6.gün sonunda 3.1kg verdim regl oluyorum bu arada bitsin daha doğru sonuçlar olcak eminim bu arada 4.gün akşamı kacak yaptım misafir vardı bu a rağmen 3.1 sevdim ben idare eder hoscakalin

8 gün bitti rahatım sanirim midem bu duruma alıştı 8gun bitti ve ben 80.6 dan 77.2 gördüm kendimle gurur duyuyorum bekledigim veriş bizi deil ama kaçaklar yaptım herşeye rağmen devam ediyorum hoscakalin

Merhabalar ben de bugün başladım umarım devam ettiririm. Hedef kilomu değil sadece ne kadar verdiğimi yazacağım. Herkese iyi günlerr

Evet benim bugün 9.günüm biraz baş ağrısı yaşadım çünkü bugün çalıştım 24 saat nöbetçiyim gece geç yattım ve sabah erken kalktım yordu biraz beni yrn sabah sonucları yazarim

9.günün sonu 76.3 çok mutlu oldum günlerce 77 de kalmıştım şimdi iniyor arttık 10.gün bugün bitti sabah onunda sonucunu yazarim 80.6 ile başlamıştım çok güzel verdim bence devam

Merhaba kızlar, size motive olsun diye yazmak istedim. Hayatımda yaptığım ilk diyet İsveç diyeti oldu. 13 gün boyunca kurallara uydum ve günde en az 1,5 saat yürüdüm. 13 gün sonunda tam 8 kg verdim. 78 kg dan 70 e düşmüştüm. Sonra ara vermeden kabak çorbası ve yoğurt yedim günde iki öğün. 1,5 ayda spor azimle vs tam 28 kg verdim. Şimdi yine heveslendim bende yarın başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…