• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsveç diyetine başlıyorum

Merhaba bende kaç zamandır kilo verme arayışında olarak hep kilo al ver bikmis olarak 🤦‍♀️
Isveç diyetine dün başlamış bulundum bugün 2.günüm 85.5 ile başlamıştım bugün 82.5 amacım şok diyet yapmaktan ziyade hızlı kilo verince motive oluyorum 13 gün sürdürmeyi planlıyorum ne olursa olsun sonrası sağlıklı beslenmeye gececegim ınsallh 🙏

Selam kızlar :halay: Ben daha önce isveç diyeti ile 10 kilo vermiştim. Benzer şekilde beslenmeye devam ettiğim için geri almamıştım ve sabitlemiştim fakat pandemi dönemi dolayısıyla hem psikolojikmen hemde sıkıntıdan kendimi yeniden yemeye verdim 55 den 64 e çıktım ve 5 te 5 diyeti if diyeti ile 1 ay gibi bir sürede 56 ya düştüm ama durmak istemiyorum1.60 boyundayım ve ideal kilom 52 ben yinede 50-51 falan olayım ki sonrasında bir iki kilo daha alarak 52 de sabitleyeyim diyorum başlığınızı farketmiştim bende bugün birinci günümü bitirdim İsveç diyetinde eşlik etmek isteyen var mı ???

Kızlar yarın alışveriş yapıp isveç diyetine başlıyorum varmı katılmak isteyen, zaten ilk gün akşama kadar sadece kahve içiliyor alışverişede çıkıcam🤩
Geri alınıyor çok kolay bu şekilde sağlıksız diyetler hiç mantıklı değil.. yyp de kilo vermek gerekiyor bazen abartmadan tabii

Selam kızlar :halay: Ben daha önce isveç diyeti ile 10 kilo vermiştim. Benzer şekilde beslenmeye devam ettiğim için geri almamıştım ve sabitlemiştim fakat pandemi dönemi dolayısıyla hem psikolojikmen hemde sıkıntıdan kendimi yeniden yemeye verdim 55 den 64 e çıktım ve 5 te 5 diyeti if diyeti ile 1 ay gibi bir sürede 56 ya düştüm ama durmak istemiyorum1.60 boyundayım ve ideal kilom 52 ben yinede 50-51 falan olayım ki sonrasında bir iki kilo daha alarak 52 de sabitleyeyim diyorum başlığınızı farketmiştim bende bugün birinci günümü bitirdim İsveç diyetinde eşlik etmek isteyen var mı ???
merhaba siz isveç diyetine tekrardan başladınızmı?

Back