• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsveç diyetine başlıyorum

İstemiyorum öyle bişey ama ne yapayım 2 aydır diyetteyim toplam 7 kilo verebildim zaten sadece ilk gün öyle akşama kadar vakit çabuk geçer zaten öğlen kalkıyorum ✔😀🤫
Yapmayın hanimefendi. Biraz bilincli olun. 2 ayda 7 kilo gayet iyi. Biraz kaçamak yapmış olmalisiniz. O sebeple 3 buçuk kilo vermissiniz 1ayda. kahveyle kilo vermeye calisacaginiza açlık orucu yapın. Kalp krizi gecirmezsiniz hem.

Bende isveç diyeti yapacağım. Ama benim bildiğim sadece sabah 1 fincan tek şekerli oglen yumurta ıspanak ve domates aksam da salata ve et var. Sizin dediginiz isveç diyeti mi?

Bende isveç diyeti yapacağım. Ama benim bildiğim sadece sabah 1 fincan tek şekerli oglen yumurta ıspanak ve domates aksam da salata ve et var. Sizin dediginiz isveç diyeti mi?
Evet isveç diyeti diye çok liste var hepsi aynı sadece ilk gün öğlen farklı benim bulduğum listede öğlen yemeği yok ✔️ siz istediğiniz listeyi deneyin zaten aynılar, bildiğim kadarıyla tuz da kullanılmıyor ama ben azda olsa kullıcam et sevmem zaten o yüzden etide tuzsuz yemek bir garip gelicek 😀

İşveç diyeti başlangıç kilom 72.6
1.gün sabah sade bir bardak nescafe
Akşam bir tabak marul (zeytinyağ 1 çay kaşığı ve limon çok az tuz), 200 gram tavuk göğsü yağsız tavada pişirdim bir minicik tuzda kattım

Aslında tuz yasak ama tuzsuz yapamam o yüzden tuz çok az kullıcam, birde et sevmediğim için tavuk ve balık tüketicem farketmiyomuş zaten biftek yazıyor normalde ✔

Sabah sade kahve
Öğlen 2 haşlanmış yumurta biraz haşlanmış sade ıspanak ve 1 domates
Akşam da yaklaşık 170 gram biftek ile kocaman bir tabak çok az yağlı, bol limon ve sirkeli yeşil salata yedim

günaydın canım ben bugun başladım
güncel boy kilo kaç ?
ben gün içinde tartılıp paylaşacagım
Selam canım, boyum 1.64 isveç diyetine başlangıç kilom 72.6
Ben diyet bitiminde tartılıcam inşallah 🤗
Normalde spor yapıyormusun, ben hergün 1 saat yaparım normalde ama isveç diyetinin 2. Günü yani dün yapamadım yarın saat zor yaptım açlıktan oldu sanırım, 1 saati yapmak istiyorsan tavsiyem öğle yemeyinden önce yarın saat akşam yemeğinden sonra yarım saat yapman olabilir öbür türlüsü bu siyetle başını döndürebilir ✔️

4.gün
Sabah:sade kahve, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğlen:1 kase yoğurt, 1 bardak Portakal suyu
Akşam:1 havuç, 1yumurta,50gram beyaz peynir, 20 gram kaşar peyniri

5.gün
Sabah: hiçbirşey
Öğlen :200 gram balık yağlı tuzlu teflonda, Kış türlüsü bir tabak (karnıbahar, brokoli, havuç, limon)
Akşam:marul salatası, 200gram tavuk ğöğsü

Back