- Konu Sahibi Aysemaysem2020
Kızlar yarın alışveriş yapıp isveç diyetine başlıyorum varmı katılmak isteyen, zaten ilk gün akşama kadar sadece kahve içiliyor alışverişede çıkıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksama kadar sadece kahve icip kalp krizi gecirmek mi istiyorsunuz?Kızlar yarın alışveriş yapıp isveç diyetine başlıyorum varmı katılmak isteyen, zaten ilk gün akşama kadar sadece kahve içiliyor alışverişede çıkıcam
İstemiyorum öyle bişey ama ne yapayım 2 aydır diyetteyim toplam 7 kilo verebildim zaten sadece ilk gün öyle akşama kadar vakit çabuk geçer zaten öğlen kalkıyorumAksama kadar sadece kahve icip kalp krizi gecirmek mi istiyorsunuz?
Yapmayın hanimefendi. Biraz bilincli olun. 2 ayda 7 kilo gayet iyi. Biraz kaçamak yapmış olmalisiniz. O sebeple 3 buçuk kilo vermissiniz 1ayda. kahveyle kilo vermeye calisacaginiza açlık orucu yapın. Kalp krizi gecirmezsiniz hem.İstemiyorum öyle bişey ama ne yapayım 2 aydır diyetteyim toplam 7 kilo verebildim zaten sadece ilk gün öyle akşama kadar vakit çabuk geçer zaten öğlen kalkıyorum ✔
Evet isveç diyeti diye çok liste var hepsi aynı sadece ilk gün öğlen farklı benim bulduğum listede öğlen yemeği yok siz istediğiniz listeyi deneyin zaten aynılar, bildiğim kadarıyla tuz da kullanılmıyor ama ben azda olsa kullıcam et sevmem zaten o yüzden etide tuzsuz yemek bir garip gelicekBende isveç diyeti yapacağım. Ama benim bildiğim sadece sabah 1 fincan tek şekerli oglen yumurta ıspanak ve domates aksam da salata ve et var. Sizin dediginiz isveç diyeti mi?
Selam başladın o sende, benden başka yok başlayan burada sanırımbende yarın başlayacagım ama burdaki herkes başlamış sanırım
Benimle beraber yarın başlamayı düşünen var mı ?
Selam başladın o sende, benden başka yok başlayan burada sanırım ✔
Selam canım, boyum 1.64 isveç diyetine başlangıç kilom 72.6günaydın canım ben bugun başladım
güncel boy kilo kaç ?
ben gün içinde tartılıp paylaşacagım