Hadi hayırlı olsun diyelim Başlamak başarmanın yarısı derlerBende basliyorum yarin
Nasıl gidiyor diyetHadi hayırlı olsun diyelim Başlamak başarmanın yarısı derler
Teşekkür ederim tavsiyeniz icin Coksukur öyle halsizlik bayılma gibi bir durum olmadiŞevkinizi kırmak istemem ama pek sağlıklı gelmedi diyetiniz.İsveç diyetinin çok zararlı olduğunu okumuştum.İnşallah düşüp bayılmazsınız biyerde,bayılan tanıdıklarım olmuştu çünkü.,,Vücudunuzu çok enerjisiz bırakıyosunuz.Sağlıklı şeylerden güzelce beslenmeniz daha güzel olmaz mı?Çünkü diyeti bırakınca eski yeme düzenine döndüğünüzde verdikleriniz iki katı geri gelicektir.kendinize dikkat edin lütfen,hiç bişey sağlığınızdan daha önemli değil
rica ederim.kendimden örnek vereyim.aynı yollardan ben de geçtim.40 kilo verdim ama 30unu geri aldım.karatayla başlamıştım herşey çok güzel gidiyodu.sonradan yoğun bi tempoda çalışmaya başlayınca sizinki gibi çok çok az beslenmeye başladım.tabi her zaman aynı tempoda yaşayamıyosunuz, ipin ucu bi yerde kopuyo malesef.şu anda aldığım kiloları vermeye çalışıyorum sağlıklı beslenerek.nacizane tavsiyem kendinize besleyici bi diyet bulmanızTeşekkür ederim tavsiyeniz icin Coksukur öyle halsizlik bayılma gibi bir durum olmadi
Öncelikle tebrikler.. umarım 13günü tamamlamışsındır. :)Diyetimin 5. Günüde bitti
Hic kaçamak yapmadım Hatta aksam menüsünde olan brokoli (hic sevmem) ve etide yemedim Artık mide alıştığı icin salata ile doydum Ve sonuc
Kilom=74.200
Yanı 600 gr vermişim Toplamda 5 günde 2.600 gr gitmis oldu Belki az gelebilir arkadaşlar icin ama benim icin iyi bir sonuç Artık içine zor sığdigim kot pantolonum vardi az önce denedim ve rahat oldu Tabiki hala fazla kilolarım var ama şevkim git gide artıyor
Peki isveç diyeti bitince önerebileceğiniz baska diyet var mi?
3 kilo verebildim sadece 8.gunden sonra regl oldum ve yaylaya gittigim icin fazla etkili olmadi Kismetse carsamba gunu 3 günlük yogurt patates diyetine baslayacagim Sizede basarilar dilerimÖncelikle tebrikler.. umarım 13günü tamamlamışsındır. :)
Bende dün başladım 2.günü kazasız belasız atlattım bakalım 13 gün sonu neler neler olacak...
Sonucu merak ettim devam ettiniz mi?Diyetimin 4. Günüde bitti çok şükür
Sabah kahvaltısını aynı şekilde tukettim
Öğle yemeginde ise artık yumurtadan sıkıldigim icin onun yerine ince 2 dilim salam yedim
Aksamda 2 dilim portakal yerine 1 portakalı sıkarak (1 çay bardagi) ictim
Hiç kaçamak yapmadım 2.5 km de orta tempoda yürüyüş yaptim Ve gelelim sonuca
Kilom=74.800
Sadece 300 gr gitmis Demek ki bundan sonra günlük verebileceğim kilo 300-400 gr arasında Geçen senede bu diyeti uyguladigimda (gerçi 1 haftayı zor tamamlamistim) 2 günden sonra sadece 200 300 gr verebiliyordum Demek ki değişen bişey olmamış Ya da metabolizmami hizlandirmam gerekiyor Bu kadar açlığa 300 gr azMetabolizma icin önerisi olan var mi?
4 kg verdimSonucu merak ettim devam ettiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?