bu tarz diyetler vücuda faydalı değildir vücudun günlük enerji ihtiyacını karşılayamazsınız ve baş dönmesi yorgunluk gibi durumlar yaşarsınız. bence kısa sürede sağlıksız kilo vermektense daha uzun sürede sporla hem daha sıkılaşarak hemde sağlıklı kilo vermek çok çok daha iyidir. ayrıca diyet sonunda verdiğiniz o kiloyu hızla geri alırsınız. neden mi çünkü besin miktarını kestiğiniz an vücut strese girer ve o düşük enerjiyle yaşayabilmek için bazal metabolizmasını düşürür. diyet sonunda o düşmüş bazal metabolizmaya normal miktarda besin tüketseniz bile vücut metabolizmayı düşürdüğü için hızlı bir kilo ile geri döner. malesef kalıcı ve en iyi çözüm sağlıklı beslenmeyi hayat tarzına dönüştürmek.
Ben yapmıştım evet kilo verdiriyor ama çok halsiz bırakıyor, günlük işlerini yapamayacak derecede. Çalışıyorsanız kesinlikle denemeyin. Zaten sağlıklı bir diyet değil bırakınca fazlasıyla geri alınıyor.
Canim benim arkadasim yapti cok uzun sure ve sonunda hastanelik oldu boyle hizli zayiflama diyetlerine kanmayin hem sagliksiz hem de verdigin tum kilolari hemen geri alirsin