• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isveç diyeti mi elma diyeti mi??her ikisinide deneyen arkadaşlar var mı??

Almira35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
143
2
96
38
- Yurtdışı
herkese merhaba!!
benimde sizler gibi fazla kiloları atmak uğruna denemediğim kalmadı diyebilirim arkadaşlar..yaklaşık 3 ay içerisinde 49 kilodan 59 kiloya çıktım oburluğum yüzünden,ve şuan ne yapsam veremiyorum.kısa süreli başardığım diyetlerde de iradesizliğin sonucunda verdiğim kiloyu her defasında 2 hafta içerisinde geri aldım.kendi kendime uyguladığım diyetlerde ise başarılı olamıyorum.1 kaşık kısır ne yaparki, 1 dilim çikolatadan ne olcak,ya da 1 avuç badem yemekten bişi çıkmaz diye diye günün sonunda birde bakıyorum ki diyet diyetlikten çıkmış,neredeyse günlük ihtiyacım olan kaloriyi almışım bile!!ancak bu defa sizlerle birlikte fazla kilolarımı vericem kısmetse.neyse çok uzatmadan sadete geleyim:60:
internette ve günlük hayatımda SÜREKLİ duyduğum sadece iki tane diyet var,biri ELMA diğeriyse İSVEÇ diyeti.her ikisi içinde çok olumlu yorumlar yapılmış.sizce hangisi yapılmalı,her ikisinide deneyen arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa çok mutlu olucam.çünkü bu iki diyetten birini uygulamaya kararlıyım.

gerçi konunun yeri burası değil ben yinede yorum yapmak istedim..isveç diyetini uyguladım 2 yıl felan oldu..uygulayan biri olarak asla yapma derim..evet kilo verdim ve çok sevindim ama yanılmışım:(o dönem kas ve yağ oranımı ölçüyordum ablam dr. o bakıyordu aletle..diyet sonrası büyük bir mutlulukla gittim yanına birde baktım yağ oranım çıkmış kas oranım düşmüş..yani arkadaşım kaybettiğim yağ(kio) değil kasmış..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz-f567/

Bu bölümde yapılan diyetler ve deneyimler paylaşılıyor fakat ayrı bir konu açıp soru sormak yerine dilediğiniz diyetlerde ki paylaşımları okursanız daha yararlı olacaktır..

Bulunduğumuz bölümde yeni konu açılması mümkün değildir lütfen bölüm açıklamalarını okuduktan sonra konu açmak için girişimde bulunalım..

Back
X