bizim askimiz da biraz karisik cnm bazen emin olamiorum askeri okuldan snra acaip dengesizlesti bgne kdr sabrettim birakmadim ama daha nekadar dayanirim bilmiorum
aa neden ki canımm :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim askimiz da biraz karisik cnm bazen emin olamiorum askeri okuldan snra acaip dengesizlesti bgne kdr sabrettim birakmadim ama daha nekadar dayanirim bilmiorum
duygucum hiç sesin çıkmıyor canımm
aa neden ki canımm :44:
canim asker psikolojisi iste,dengesizlesiolar.adam 2 yildir dagda cok seyde beklememek lazim aslinda.ama hic sewmediim huylari war,nesela inanilmaz inatcidir,tam bir boga burcu,bi kuser cocuk gibi neye kustugunu anlayamazsin,yalwarirsin solemez,gunlerce surat yapar.bi kere ayrildik bunla,4 ay aramadi beni inadindan.ben de tam aksine derdim.nese hemen solerim kawgami ederim 5 dk snra unuturum.bide kiskanc,benim normal erkek arkadasim olamio cnm,illaki dawa cikario,ben gece hayatini icmeyi eglenmeyi falan sewerim.mesela,o da sewr ama bnmle gitmez,biri bana bakarmis,ya da ben sen kime bakiosun dermisim dawa cikarmis bole sacma sapan cocuk gibi huylari war.bunun yaninda cok iyi kalpli sewgi dolu sewkatli merhametli eglencelidir falan.ne bileyim.gecen hafta bi kawga ettik mesela 4 gun aramadi beni,4. Gun bi baktim telefonumda birsuru cewapsiz arama.biri beni hastanede gordugunu solemis,o da ondan tutusmus aramis.boyle iste cnm
bu konuya fransız kaldım. 2 yıldır yalnızım![]()
aa demek ki şefkate ihtiyaç duyuyo. gerçi erkeklerin birazda genetiklerinde var bu ilgi arsızlığı. pohpohlanma arzusu. ama seni de yorar. uzak mesafedeyse daha çok yıpranıyosundur anlayabiliyorum. çok üstüne gitme bence biraz da akışına bırak o taşısın yükünü ilişkinin. senin burcun ne canımm![]()
Bu hayatta en buyuk korkularim aldatilmak we cinsel ya da fiziksel siddet.aldatilmadim ya daaldatildiysam da bilmiorum.ins yasamam hic,sizin de basiniza gelenler bir daha gelmez insalah
amin canım, kimsenin başına gelmez inşallah.
bak yaa aklıma geldi yine, evlenmek için de acele ediyordu salak. diğer kız arkadaşı aradı beni!!! ve sadece o ve ben de değilmişiz daha bir kaç kız varmış. amaaaaan dünayada aklıma gelmezdi böyle bişeyin başıma geleceği.
senin ki tam profesyonelmis.bu adamlari hic anlamiorum.kisilik.problemi bu.olabilir,insanin gonlu bi basjasina kayabilir,adam gibi gelir dersin bitirmek.istiorum.eywa der yoluna bakarsin.nedir bu doyumsuzluk hic anlamiorum.
Walla kizlar ben ewlilik sozlesmemi hazirladim,imzalamadan ewlenmem,kimseye guwenmiorum.ewlilige hic guwen olmuor.gorduklerim duyduklarim.midemi bulandiriyor
nerde onda o yürek. birde evlenelim diye acele ediyordu, ben uyanmayayım diye. evlenecektik o yine devam edecekti aldatmaya.
zaten nerde arıza var beni bulur.
iyi ki o kiz seni aramis iiki gozun acilmis cnm.dusunsene boyle bi adamla ewlendigini.allah korumus seni gercekten.bak simdi gulsu mutlu,sen de bu olaydan snra cok mutlu olcaksin ins.bu ewren bi insani iki kere ayni yerden wurmaz
öyle tabi. inanki tüm samimiyetimle söylüyorum. bu olayın sonunda hissettiğim tek şey şaşkınlıktı. en ufak bir üzüntü hissetmedim. öyle bir gözümden düştü ki. zaten 8 aylık bir ilişkiydi.