• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

canm nasıl verdin o kadar bizede anlatır mısın ?:)

canım ben diyetisyene gittim bir süre sonra bir düzen oturttum ve kilolarımı verdim kısaca söylemek gerekirse klasik :)
yeşil çay çok içtim enaz yarımsaat spor akşam 6dan sonra birşey yemedim ..
ve sonunda 5kilo fazlam kaldı ama onuda birtürlü veremiyorum 1aydır kalan 5 kilomu vermeye çalışıyorum tabi kilo vermenin verdiği rahatlıktanmıdır nedir veremiyorum işte ramazan geldi hala veremedim..

meraba kızlaar..

sabah kahvemi içtim. öğlen 200 grama yakın etimi, yarım porsiyon salatamı, 2 kaşıkta yoğurdumu yedim..

akşam yemeğimi de yedim. ohh çok şükür:) bugünde bitti sayılır:)
kızlar bakın ne diyecem. bayrama 34 gün var. bayrama kadar 72 olabilirmiyim sizce?

akşam yemeğimi de yedim. ohh çok şükür:) bugünde bitti sayılır:)
kızlar bakın ne diyecem. bayrama 34 gün var. bayrama kadar 72 olabilirmiyim sizce?

bence 34 gun sonra en kotu dietle bile 72 olursun,bayramda hatirlatcam bunu sana :) ben de daha iiyim,callan yaptim,ama her hareketi yapamadim cok da zorlamadim kndimi,bole iste :)

canım ben diyetisyene gittim bir süre sonra bir düzen oturttum ve kilolarımı verdim kısaca söylemek gerekirse klasik :)
yeşil çay çok içtim enaz yarımsaat spor akşam 6dan sonra birşey yemedim ..
ve sonunda 5kilo fazlam kaldı ama onuda birtürlü veremiyorum 1aydır kalan 5 kilomu vermeye çalışıyorum tabi kilo vermenin verdiği rahatlıktanmıdır nedir veremiyorum işte ramazan geldi hala veremedim..

ne kadar da verdin peki canm ?

yıllar önce yine böyle bi kafayı kırmıştım yeter artık bu kilolar diye. 14 kilo vermiştim 1 ayda:) yaptığım tek şey akşam 16.00 dan sonra hiç birşey yememek.
gündüz ne bulursam yiyordum. köfte ekmekler, dönerler, tatlılar:) ünv. okuyordum o zamanlar gündüz çok hareket halindeydim.

Back
X