İsveç Diyeti ile Zayıflamaya Çalışanlar

patisserieyumyum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2015
3.235
4.628
Merhaba Arkadaşlar. 27 yaşındayım boyum 1.53 evlendiğim günden itibaren durdurulamaz bir şekilde kilo alıyorum aslında normalde nasıl yeme alışkanlığım varsa şu anda öyle ama sürekli bir kilo alma durumu vardı 55 kilonun üstüne çıkmıştım eşiminde dikkatini baya çekmemle :110: dedim hemen kilo vermeliyim. İnternetten baya araştırdım isveç diyetini 13 günlük bir diyet ve program olarak zor görünüyor. 4 yıl öncede dukan diyetini yapmıştım sonuna kadar uydum 43 kiloya kadar düşmüştüm 53 kilodan. Tabi dukanda 6-7 ay gibi uzun sürede bu kiloyu verdiğim için yaklaşım 2 yıl hiç kilo almamıştım. Dün İsveç diyetine başladım ilk gün dündü yediklerimi harfiyen yazıyorum.
Başlangıç kilom 54.7 (üzerimde giysilerim yokken Hoppa hep aynı şekilde tartılmak istediğim için)
Sabah----1 kupa sade kahve (süt tozu olmadan) içine 1 küp şeker ekleyerek. Öğlene doğru çok fena olduğum için iki fındık, iki tane badem yedim :KK22:
Öğle---- 1 porsiyon ıspanak (yumurtalı ıspanak yaptım ben) ve 1 domates
Akşam--- 200 gr et, zeytinyağlı ve limonlu az bir salata
Bolca su içtim 3 litreye yaklaşmışımdır.

Bu şekilde yaparak tartıldığımda sabah 53 kilo geldim. Baya motive oldum bugün ikinci gün diyetin. Ayrıca bugün sporada gidiyorum. Haftada üç gün gidiyorum spor salonuna.

Bakalım benimle başlamak isteyen varmı diyete. Günlük yediklerimi yazmak istiyorum. Umarım herkes istediği kiloya ve sağlıklı duruma kavuşur.

2. gün yediklerim
Sabah---1 kupa sade kahve içine 1 küp şeker ekleyerek.Öğlene doğru çok fena olduğum için iki fındık, iki tane badem
Öğle--- 2 dilim salam 1 kase yoğurt
Akşam--- Haşlanmış et (250 gr kadar), marul,salatalık, maydanozdan oluşan yeşillik salatası. Ayrıca akşam aerobik+theraband çalışması

3.gün sabahında tartıldığımda 51.8 geldim.:KK200::KK200:

merhabaaa
ben 17.04.2017 tarihinde bu diyete başladım harfiyen uydum diyebilirim
boyum 1.68 başlangış kilom 78,4 dün akşam sadece 4 tane çiğ badem ve yarım ceviz yedim kaçamak olarak sabah tartıya çıktığımda kilom 75,7 idi ama bu akşam misafirim var ve kaçamak yapacağım :)

merhabaaa
ben 17.04.2017 tarihinde bu diyete başladım harfiyen uydum diyebilirim
boyum 1.68 başlangış kilom 78,4 dün akşam sadece 4 tane çiğ badem ve yarım ceviz yedim kaçamak olarak sabah tartıya çıktığımda kilom 75,7 idi ama bu akşam misafirim var ve kaçamak yapacağım :)
tabi bu arada regl başlangıcımdı

X